Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Nézd, van egy pár másik oldal, pl. a JohnnyGuru, ahol szintén letesztelik a hatásfokot. Alaposan. Nem kerítenek nagy feneket neki, hogy csinálják, de mégis mindenki hisz neki. Megjegyzem, a Szab.Tom által említett görbével van még egy kis gond: a hálózati fesz 110 vagy 230V-ra van-e megadva. Ugye a kettő esetén nem azonos a görbe. Erre a JohnnyGuiru-nál ki is szoktak térni.
Nem tudom hányféle képen kell leírni ugyanazt, hogy megértsd: igen, szerintem kimérték a hatásfokot. Bízom ennyire a PH!-ban. Ha tudod, cáfold meg, én leszek az első, aki véres szájjal tépi akkor a PH!-t, hogy hasra csapott értékeket írnak le a tesztjeikben.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő