Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Bogyó bá' #21 üzenetére
Codegen-szindrómának nem nevezhető, mert a Codegen-nek más kategóriában sem volt neve soha, és nem is lesz... Egyszerűbb új céget alapítaniuk / lehet meg is tették már rég... /
Egyszerű, én inkább Cooler Master szindrómának hívnám, mivel hasonló területről, hasonlóra tévedtek itt is..
Csak míg a Cooler Master árusít normális belsővel tápot, és veszélyessel is, addig a Fractal a HEC-től vesz beleket. Külföldi terheléses tesztekre lenne szükség, de már keresem
és meg is találtam. Only angoltudóknak
A belső megegyezik a Cougar táp belsejével /Cougar-CMX-V2-700-W/ csak 750W-ra tekerve. Illetve a Cougar tápban fizettek a minőségért, így ott japán kondik vannak
-
Egyiket se...
nincs minőségi belsejű tápjuk a jelenlegi kínálatban -
Ha sokat vinnének belőle ,mert olcsón adnák, akkor kibukna a dolog, ha sok hibás lenne, nagy híre menne, és akkor bukott a biznisz...
@Ł-IceRocK-Ł: pontosan, sajnos nem tudom hogy gondolhatták, hogy nem fog egy tesztelő se belenézni a táp házába... a Fractal házait vevők pedig már egy olyan kategória vásárlói, akik nézik a belbecset, akár házról, akár alaplapról legyen szó, tehát minőségpreferáltak
-
Na ez a cikk ölte meg a Fractal Design eladásait... jobban jártak volna ha egy CTG-500-ast csomagolnak újra... Ezen olyan profitot akasztanak, hogy csak na...
Keressék fel a Sirtec/Delta/CWT/FSP-t és rendeljenek ott tápbelsőt...
FSP Raider tényleg jobb ár/érték mutatóval bír, de szerintem még a Seasonic belsőt rejtő XFX tápokból is van alternatíva
, ami pl moduláris is, és 1 ezrest megér a dolog
Fractal
oh no
Új hozzászólás Aktív témák
ph Megnéztük, áramforrások terén mit kínál az elsősorban prémium házairól ismert, skandináv gyártó.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest