Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
általában nem hasra ütnek.
valóban.
de valamiért itt erre gyanakszom, (-szunk)...****
de majdcsak megszólal egy illetékes is a témában.
(azért tesztben az ilyen kötekedőnek tűnő, megkérdőjelező hsz-okra hamarabb szoktak reágálni. igaz, hogy esett közben némi hó, de ezt talán ez nem akadályozza....) -
Melorin
addikt
És te ennyire hiszel a megadott adatok 100% pontosságában? Szerintem a teszteknek pont az az értelmük, hogy kiderüljön, vajon a gyártó által kiadott adatok hitelesek-e.
Nos, ha a tesztben a mért teljesítményt a gyár által közölt értékkel osztja-szorozza, az pont nem a valós értéket fogja mutatni.
#49 is ezen a véleményen van, ahogy olvasom.
-
Melorin
addikt
"megnéztük azt is, milyen hatásfokkal dolgoznak a tápok egy átlagos, nyugalomban lévő rendszer fogyasztási szintjén, tehát 60 watt környékén. Ekkor a CX600-nál 81 wattot mutatott a konnektoros fogyasztásmérő"
Ezt a linkelt oldalról szedtem ki. Ezek szerint egy átlagos, nyugalomban lévő rendszer 60W-ot fogyaszt? Hmm, honnan veszik? Ha pár wattal is eltér, márpedig valószínűleg eltér, akkor a mért 81W-hoz képest már nem akkora a hatásfok? Pedig most pár wattról beszélünk csak. Na mindegy, én ezt a tesztet sosem fogom megérteni
-
szab.tam
nagyúr
nem értelek. légyszi kicsit konkrétabban.
elég röviden, ne sokoldalas cikkre mutató linkkel, mert abban nem találom a kérdésemre a választ...***
a konnektorból való mérés az egyik oldal. ok. nekem is van.
de a valós, (gép oldali), fogyasztás mérése hol és hogyan történik?
az erről való metódus leírását elsőre nem találom.
mert a gyári hardver tdp-ket összeadva, és a kettőt összevetve nem feltétlenül hiteles eredmény jön ki.
én ezt vitattam.***
vagy nem látok valamit...
(de nem szók hozzá tovább, mert lehet, hogy rudi 2 mondatban megmagyarázza, amit félreértettem...) -
szab.tam
nagyúr
a teszt leírásából nekem más jön le. (ha valóban teszterrel végezték volna, akkor le lehetett volna írni.)
feltételezés, (lehet, hogy nem igaz), de kb ezt gondolom:
a gyártótól megkapták, (vagy saccolták), a hatásfok görbét, és ráhúzták az elképzelést.
azaz kb hasonlóan, mint a tanú című filmben, ahol előbb volt meg a gépelt ítélet, és utána a tanúvallomás...
tehát a végeredményből következett az oda vezető út.de majd rudi megmondja, hogyan is jött ez ki.
-
-
-
Egyiket se...
nincs minőségi belsejű tápjuk a jelenlegi kínálatban
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest