Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
@Elefant: Nem a Pana vette meg a Kuro technológiát.
Félreérthetően fogalmaztam. Ahogy írod is, a Pana megvette a Pio Kuro technológiai szabadalmait és talán (ha jól értelmezem) a raktáron lévő paneleket.
Amiről én írtam, az az, hogy a Sharp a Pio márkanév és a Pio csatornáin, ha jól tudom részben a Sharp, részben a Pio gyártósorain (amikben amúgy is Sharp panelek voltak) felhasználva (erre most nem találok forrást), dolgoztak tovább, az egésznek a gyártás részét a Sharp, a kereskedelmi részét a Pio vitte. Itt követtem el a pórias megfogalmazás hibáját, ugyanis nem a kijelzőgyártást vette meg. Hamu a fejemre érte...
A Pio ilyentén való visszatéréséről később ti is írtatok.
@tecsu: A Japan Display alapból veszteséges már megalakulása óta, zaibacu ide vagy oda.
Hagyták szabadesésben a pokolra jutni őket, hála annak, hogy nem léptek elég gyorsan a koreai és kínai veszélyt látva. Innen kiemelkedni nem lesz egyszerű, ez nem vitás, de azért én nem írnám le őket. Nemrég ugye az Apple kötött megállapodást a JDI-vel, hogy ők fogják majd a paneleket gyártani a telefonjaikba.
Mondjuk amilyen szerencséjük van az ilyen üzletekkel a japánoknak, lehet, hogy 2018-ra az Apple is mélyrepülésbe kezd...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest