Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egérpad topik
- Hobby elektronika
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
@Elefant: Nem a Pana vette meg a Kuro technológiát.
Félreérthetően fogalmaztam. Ahogy írod is, a Pana megvette a Pio Kuro technológiai szabadalmait és talán (ha jól értelmezem) a raktáron lévő paneleket.
Amiről én írtam, az az, hogy a Sharp a Pio márkanév és a Pio csatornáin, ha jól tudom részben a Sharp, részben a Pio gyártósorain (amikben amúgy is Sharp panelek voltak) felhasználva (erre most nem találok forrást), dolgoztak tovább, az egésznek a gyártás részét a Sharp, a kereskedelmi részét a Pio vitte. Itt követtem el a pórias megfogalmazás hibáját, ugyanis nem a kijelzőgyártást vette meg. Hamu a fejemre érte...
A Pio ilyentén való visszatéréséről később ti is írtatok.
@tecsu: A Japan Display alapból veszteséges már megalakulása óta, zaibacu ide vagy oda.
Hagyták szabadesésben a pokolra jutni őket, hála annak, hogy nem léptek elég gyorsan a koreai és kínai veszélyt látva. Innen kiemelkedni nem lesz egyszerű, ez nem vitás, de azért én nem írnám le őket. Nemrég ugye az Apple kötött megállapodást a JDI-vel, hogy ők fogják majd a paneleket gyártani a telefonjaikba.
Mondjuk amilyen szerencséjük van az ilyen üzletekkel a japánoknak, lehet, hogy 2018-ra az Apple is mélyrepülésbe kezd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest