Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu

félisten

válasz elefant #18 üzenetére

@Elefant: Nem a Pana vette meg a Kuro technológiát.

Félreérthetően fogalmaztam. Ahogy írod is, a Pana megvette a Pio Kuro technológiai szabadalmait és talán (ha jól értelmezem) a raktáron lévő paneleket.

Amiről én írtam, az az, hogy a Sharp a Pio márkanév és a Pio csatornáin, ha jól tudom részben a Sharp, részben a Pio gyártósorain (amikben amúgy is Sharp panelek voltak) felhasználva (erre most nem találok forrást), dolgoztak tovább, az egésznek a gyártás részét a Sharp, a kereskedelmi részét a Pio vitte. Itt követtem el a pórias megfogalmazás hibáját, ugyanis nem a kijelzőgyártást vette meg. Hamu a fejemre érte... :U

A Pio ilyentén való visszatéréséről később ti is írtatok. :)

@tecsu: A Japan Display alapból veszteséges már megalakulása óta, zaibacu ide vagy oda.

Hagyták szabadesésben a pokolra jutni őket, hála annak, hogy nem léptek elég gyorsan a koreai és kínai veszélyt látva. Innen kiemelkedni nem lesz egyszerű, ez nem vitás, de azért én nem írnám le őket. Nemrég ugye az Apple kötött megállapodást a JDI-vel, hogy ők fogják majd a paneleket gyártani a telefonjaikba.

Mondjuk amilyen szerencséjük van az ilyen üzletekkel a japánoknak, lehet, hogy 2018-ra az Apple is mélyrepülésbe kezd... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák