Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Én egy kicsit máshogy látom:
Meglévő PC esetében a júzer -- ha elégedett a felhozatallal -- hagyja a francba a fejlesztéseket, mert a gépe még azért elég sok dologra megfelel, és vesz egy boxot. Ehhez persze kell a megfelelő felhozatal.
Új játékos esetében lutri, hogy mi alapján választ bármit. Sokszor az az érzésem, hogy csak a reklámok hatnak.
Konzolos játékosok nagy eséllyel nem fognak váltani rövid távon, mert benne vannak egy ökoszisztémában. PC mellé egy család esetében lehet jó választás. Nem tudom döntő súlyúnak látni az effektek minőségét, bár lehet h alábecsülöm az emberek igényszintjét.
(#21) Duracellm... a valve úgy portolta a L4D2-t hogy a ogl-es változat gyorsabb lett, mint a dx-es. Ezeket az eredményeket felhasználva be tudtak azonosítani pár problémás pontot a motorban, és ahogy észrevettem az intel/amd/nvidia is nekifeküdt a drivereknek.
(#23) Nowhereman én úgy emlékszem, hogy a wine és származékai azok, amik a dx9-es szintet tudják hozni.
-
floatr
veterán
Nekem úgy tűnik, hogy nem érdekük exkluzív játékokat támogatni. Egyszerűen kísérletet tesznek arra, hogy bedöntsék a MS által meghatározott PC gamer piacot; hogy ne legyen szüksége egy játszani vágyó embernek egy 1000$-os desktopra, de ne zárjon be egy ps/xbox féle ketrecbe.
Mondjuk én azt soha nem is értettem, hogy pár exkluzív játék alapján képes valaki egy adott platform mellett dönteni. Mindenesetre arra próbáltam kilyukadni, hogy a játékélményt nem a dx11-szerű effektcsomag adja.(#9) alevan egyrészt ennek az az oka, hogy a többi konzol egy elég kétélű támogatási rendszer alapján kap árat. De elvileg azért nyitott a platform, hogy lehessen árverseny. Meglátjuk, egyelőre még el sem kezdődött az egész.
(#13) ysengrin miért, nem arról szól a cikk, hogy megint egy nevesebb játék került portolásra? A fanyalgós cikk a tegnapi volt
-
floatr
veterán
Értem én, hogy hc gamereknek ez probléma, de szvsz nem hc gamerek veszik kizárólag a konzolokat. Amikor a wii bejött, az sem tudott csilivili effektekkel piacot szerezni.
A PC-vel való összehasonlítást meg ugorjuk, mert sokaknak nem alternatíva részben elrendezés, részben használat tekintetében. Tisztában vagyok vele, hogy bárki építhet akár windows-zal is, de ez a kisebbik része a halmaznak, akár a hc gamerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
- World of Warships
- Tőzsde és gazdaság
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest