-
PROHARDVER!
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
jokeph #13366 üzenetére
Én meg most azzal szopok, hogy a gép billentyűre bekapcsol. Miközben ez a funkció ki van kapcsolva a BIOS-ban. Nem áll ez le rendesen, én azt mondom, mint amikor alvóból felébresztjük. Persze a gép most ugye full elölről indul, de nekem gyanús. ha rendesen kinyomom a gombbal mondjuk amíg a logónál tart, akkor nem kapcsol be billentyűzetről, csak akkor ha windows-ból állítom le......
Pedig windows-ban sem találtam rá okosságot......Amúgy mennyi még az egészséges fesz gyári hűtővel az X3330-nél? Illetve mennyit érdemes adni MB-nek?
Fícsőröknél érdemes még állítani valamit egy ilyen lapnál 400Mhz FSB felett? Amik a feszültség állítások alatt vannak.
1.375V-al nem stabil a 420Mhz FSB 3360Mhz kb.
Gyári hűtővel hamar felszökik ilyenkor 75 fokra is. Amit én nem nagyon csípek, meg everest stressz teszt is kibukik 1 perc múlva..... Jobb hűtő kell, mert okádék házban van.....
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha többet szeretnénk kihozni régi LGA775-ös alaplapunkból és nem akarunk sokat költeni, tegyünk bele LGA771-es, négymagos Xeon CPU-t!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest