Hirdetés
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Speed®
titán
válasz
Kalacskepu #16095 üzenetére
Azt a "vízhűtést" egy közepesnél jobb léghűtés kiröhögi, szóval semmi meglepő nincs abban, hogy egy 120W TDPs procival OC mellett elfő.
-
mikk2000
őstag
válasz
Kalacskepu #16097 üzenetére
Egész pontosan inkább nézd meg mennyit detektál tjmaxra a progit amit használsz (ha kiírja), aztán örülj. A megfelelő tjmax a cikk utolsó oldalán van.
-
-
Alpi.
addikt
válasz
Kalacskepu #16095 üzenetére
Pedig igény lenne rá !
Viccen kívül, 15 fok minusz a valós hőfok, ha nem állítottad pl. core temp-be.
Ilyen könnyen sose nyerhetsz 15 fokot ! -
válasz
Laraxior #16093 üzenetére
Szerintem csak rossz volt a mount, most terhelés alatt (3,80-on) maga a cpu 75 alatt van végig. Pluszba még kicsitt visszább vettem a feszültséget, szinte majdnem stock-on megy. De egyébként egy ID Cooling Frostflow 120-at használok. Egyébként sose állítgattam a TJMax-ot, egyik cpu-nál se
-
Laraxior
titán
válasz
Kalacskepu #16092 üzenetére
Milyen víz az? Játék?
Valami nem oké, ha olyan meleg... TJMax be van állítva? -
Hát mit ne mondjak, ez az X5460 egy elég meleg cpu. Vízhűtéssel terhelés alatt 65-70 fok körül ugrál, alap feszen természetesen (1,152V). Felhúztam 3,80-ra (1,216V), terhelés alatt 80-85 fok
-
mikk2000
őstag
válasz
kenand #16085 üzenetére
Nyilvánvaló hogy nem lehet jópár évvel ezelőtti cikkben előre tudni hogy egy adott program jövőbeni verziói hogy fognak működni, ez teljesen nyilvánvaló. De ahogy írtam a cikben szereplő információ megtévesztő lehet, tehát én pár dolgot átfogalmaznék, nem sokból tartana.
És akkor naprakész, hasznos írás maradna továbbra is.
jokeph: Ahogy írtam, kapásból látszik hogy a TJMax-ot 100 foknak írja, ami egyértelműen hibás érték, tehát nincs mit fogdosni, főleg hogy az összes többi program amit néztem meg helyesen detektálja a hőmérsékletet (Aida, HWiNFO64, és RealTemp se tévedett sokat a maga Tjmax:90 fokjával).
Egyáltalán nem volt nehéz a biost módosítani, csak éppen nem úgy kell, ahogy a leírások írják. -
kenand
veterán
válasz
mikk2000 #16083 üzenetére
A cikk hosszú évekkel ezelőtt íródott, sajna előfordulhat, hogy azóta már nem foglalkozik a több, mint 10 éves 771-es CPU-kkal. Arra nincs időm, hogy minden említett programot nap mint nap ellenőrizzek
A cikk azon része pont arra hívta fel a figyelmet, hogy a legtöbb utility desktop CPU-nak nézi a Xeonokat és hibásan tudja a TJmax értékét, így túlkalkulálja a hőmérsékletet. Ha úgy lenne korrigálni kell. A helyes Tjmax a cikkben megtalálható. -
jokeph
nagyúr
válasz
mikk2000 #16083 üzenetére
Üdv !
Ha kétségeim vannak a helyes hőmérsékletet illetően, pláne ha az idle a magas (50+ fok), akkor előszőr meggyőződöm mégegyszer, hogy a CPU hűtő biztosan jól van e fent, illetve kézzel csekkolom a bordát.Giga lapoknál az Award BIOS moddolása ténylegesen nehézkesebb mint pl. Asus/MSI laponál az AMI BIOS-é.
-
mikk2000
őstag
Helló!
"Az AIDA és a Coretemp viszont egyből a helyes értéket mutatja."
Hát nálam E5450-nél jócskán fölémér az aktuálian letölthető 1.16 verzió, láthatóan ennek az az oka, hogy a TjMax szerinte 100 fok. Persze lehet korrigálni -15-el, de a lényeg hogy elég megtévesztő lehet sokak számára hogy készpénznek veszik hogy a coretemp jól mutatja a hőmérsékletet. (És netán rohan feleslegesen nagyobb hűtőt venni...) Lehet coretemp programverzió meg alaplap függő is a dolog, ki tudja. A coretemp fórumán láttam már volt aki reklamált emiatt. A friss xeon mikrokódot se lehetett a leírások alapján bebarkácsolni a biosba, egyszerűen nem csináltak semmit, de ahogy olvastam gigabyte lapoknál kicsit másképp működik a dolog, és az új infók alapján sikerült is, A sikeres integrálást kijelzi a bios is induláskor, meg a Intel Processor Identification Utility is (cpu revision: 612). Szóval talán ezt sem ártana jelezni. A cikk egyébként ezektől a bakiktól eltekintve hasznos, köszönöm!
-
-
envagyok
veterán
Erre tud valaki xeon bios lelőhelyet?:
GA-EP41-UD3L (rev. 1.2) - Gigabyte -
Kadi Laci
tag
válasz
tekkitbalu #16072 üzenetére
A BIOS mérete mennyire van elfoglalva, belefér-e a megnövelt tartalom.
-
Speed®
titán
válasz
tekkitbalu #16072 üzenetére
Az EPROM méretét.
-
tlac
nagyúr
válasz
tekkitbalu #16070 üzenetére
ha van rá elég tárhely, akkor nincs belőle probléma
de jó eséllyel csak le kell töltened a már kész bios-t
[link] -
tekkitbalu
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvastam a cikket, mindent hibátlanul meg tudtam érteni, csak 1 dolog gondolkodtatott el.
Ugye figyelni kell, hogy milyen microcodeokat adunk hozzá a Bios filehoz, ugye processzor szerint.
Lehet bármiféle probléma, ha a "biztonság kedvéért" a többi microcodeot is hozzáadjuk, nem csak a processzorunk ID-jának szántakat?
Illetve több helyen, több microcode "csomagokat" találtam. Valamelyikben volt 6-8 microcode, másikban csak 3, harmadikban 4, és természetesen mindhárom "csomagban" különböző plat (40, 44, 04 stb...) volt, ami nekem használható.
Érdemes mindet rárakni? Vagy elméletben elég lenne a legkevesebb microcodeot tartalmazó csomagból kiszedni az én procimhoz valót? Illetve itt visszacsatolnék a fő kérdésemhez, hogy lesz valami baj, ha a biztonság kedvéért mindet hozzárakom?Bocsi a sok kérdésért, most kezdett foglalkoztatni a 771-775 modding, kezdő vagyok a modolás terén.
-
Alpi.
addikt
Meg a cimkére írt fesz adat pont semmit nem jelent. Lehet, pont az az ic van, mégis egyik 2.1v másik 2.2v.
Tök 8 ! Chip a lényeg. -
Alpi.
addikt
válasz
Laraxior #16065 üzenetére
"3 nap elég volt neki, hogy degradálódjon." Ez mutatja, hogy semmi sem tart örökké ! Lol... RIP.
Ja, sajna elég érzékenyek voltak, pedig az, amit tudtak, tényleg elképesztő volt ! Még a közelébe sem volt semmi.
Thaiphoon-os dolgot passzolom, sztem nem, de egy próbát mindenképp megérne ! -
Laraxior
titán
Igen, nekem pont az 1100MHz@CL4 vágta haza a Ballistixeket... 3 nap elég volt neki, hogy degradálódjon.
De szép eredmények születtek.
Majd előkotrom a hozzászólásokat, mert elvileg, mintha úhgy rémlene, hogy a P35 időszakban volt, bár lehet, hogy már átcsúszott a P45-be.. Ugye az UD3P (R) korában semmit nem járattunk alapórajelenA Thaiphoon működik vajon DDR2-nél? Azzal meg tudnám nézni, hogy milyen chipekkel szerelték a GSkill ramjaimat
-
Alpi.
addikt
válasz
MasterDeeJay #16060 üzenetére
Az a gond, hogy "ezek a 2Gb-os tuningramok" leginkább egy legendás előd nevével és bordájával felvértezett kevésébé tuning ics-s stickek. Az a gond, hogy a legendás D9-ekből, D9gkx, D9gmh pl., az 512-es az egy oldalas, az 1 Gb-oson meg már mindkét oldal lakott ! ). Vannak későbbi ic-k is, amik jól mennek, nem azt mondom, de még 1 Gb-osból sem annyira egyszerű egy igazán jó tuning kittet lőni manapság, 2-esből meg még egy kicsit neccesebb szvsz. Ami 2 Gb-os stickbe jó lehet az inkább egy kései, jó órajeles icvel szerelt kit lehet. Azt hiszem pl. az Elpida-nak volt ilyen, ami egy-egy 2x1-es Hyperx kitten is van. 1066cl5 pl. Azzal mondjuk szvsz simán mehet egy 1200cl5 2V környékén. Nem a szokásos értelembe vett "tuning kit", de a 2x2 vagy 4x2 akár, reálisabb használati tartományát tekintve fullos ! Ezekkel nem a 1100 mhz cl4 szokott lenni a cél úgyse.
Ui.: Micronnak talán valami D9jgl (??? nem emlékszem már tutira) icje az, ami egészen fasza és 2Gb-os sticket lehet belőle gyúrni. Ez váltotta a legendás Ballistix stickekbe a Gmh-kat. Onnan lehetett felismerni legkönnyebben, hogy a váltás előtti / utáni, hogy 1 vagy 2 oldalas volt-e, (8 ill. 16 db. ic, a típus kód is tarlamzta, tán. 8FD / 16FD végződés vagy mi volt. ) az aktuális páros.
-
Kadi Laci
tag
válasz
MasterDeeJay #16060 üzenetére
Anno beszereztem pár 2 GB Geil 1066 Mhz modult, de nagy csalódás volt. Akkora feszültség kellett a működéséhez, hogy a BIOS alap beállításával el sem indult. Azóta is valahol porosodik. Lehet előkerítem és kipróbálom Xeonnal hátha jobban működik.
-
-
Laraxior
titán
válasz
quailstorm #16058 üzenetére
Erről az OCZről nem tudok semmit, max vásárlás után lehetne kideríteni, hogy milyen chipekkel szereltek.
Viszont ez a Kingston HyperX biztosan Micron chippel szerelt, szóval ne sajnálkozz, mert mennek azok 1100MHz felett
-
Laraxior
titán
válasz
MasterDeeJay #16056 üzenetére
-
-
Laraxior
titán
válasz
MasterDeeJay #16054 üzenetére
Ahh, sikerült végre elővadászni a ramlist oldalt. Gyakorlatilag a Team ramok 80%-a Micron chipes.. ez pont nem.
-
-
Laraxior
titán
-
Speed®
titán
válasz
quailstorm #16049 üzenetére
Én is így voltam az X5470el
Már csak egy UD3P/R kéne -
quailstorm
félisten
válasz
xeon forever #16048 üzenetére
Ezt elsőre nem mondtad, de már eldöntöttem, hogy közel-csúcs LGA775 lesz. Az a "korhű".
-
xeon forever
addikt
válasz
quailstorm #16046 üzenetére
Azert volt jo valasztas, mert at tudtam tenni standard hazba. Egy dolgot kellett mokolni az pedig a frontpanel.
Jo messze lehet tenni egymastol a kartyakat. -
Speed®
titán
válasz
xeon forever #16045 üzenetére
Nem kérdés, platformból kilépve van-e jó/jobb vétel..de ha valaki saját preferenciák okán pimpelgeti a 775öt, az is érthető ;p
-
quailstorm
félisten
válasz
xeon forever #16045 üzenetére
OK.
Hova rakom benne a floppyt? Előlapi USB3.0? Hova teszem a hangkártyát jó messzi a VGA-tól?
265W VGA? Még GTS450-re is necces, nem hogy valami erősebbhez.XP és Vista supportja valóban van.
Azt kéne megérteni, hogy ez nem arra való, mint amire én szeretném.
EP45-DS3 szintű lappal ellátott ilyesmi gép nem 16k lenne. Túl azon, hogy ott az FSP Hyper 550, ott a Deepcool Kendomen, ott az Orico USB3.0 kártya, 2db HDD és 1db SSD. Most ehelyett minek vennék valami mATX workstationt?
-
xeon forever
addikt
válasz
quailstorm #16044 üzenetére
csak ugy mondom, hogy 16k hufert vadasztam itt ha-n dell t1600 ws-t xeon e3 1225+8 giga ram+matrox vga-val...vs e5430
-
quailstorm
félisten
Most 2x2GB KINGMAX megy 800-on, CL5. eBay eszembe se jutott, pedig vettem már onnan DDR2-t.
-
tlac
nagyúr
válasz
quailstorm #16040 üzenetére
ebay-ről nagyon olcsón lehet venni egyébként kínai 4x2gb ddr2-t Kingston chippel szerelve
pl. [link]800 cl6-ként árulják és ez sem lesz semmivel lassabb, mint a 800 cl5, de amúgy jó eséllyel tudja a cl5-öt is 1,8V-on
-
Alpi.
addikt
Be lehet tárazni 4x2 ddr2-t csak picit figyelni kell, mert van pár kései ddr2 gyártás, ami elképesztően ellenáll a menésnek ! :)
Aztán ilyen 880 cl6-al meg már az se biztos, hogy előrébb vagy mint 4 gb-al. -
-
quailstorm
félisten
Köszönöm a válaszokat. Hirtelen ezt néztem, a 800-as még kiugró, de a többinél szinte semmi.
Ehhez képest a DDR2 se hiszem, hogy nagyon más lenne.Mivel nem nagyon árulnak 800-nál nagyobb frekvenciával DDR2 RAM-ot, így a kérdés az, hogy kergessek DDR3 lapot, vagy tárazzak be 8GB DDR2-t (800)?
-
Alpi.
addikt
válasz
quailstorm #16037 üzenetére
Ddr3 kicsit jobb tempót tud általában, de nem ég és föld. A ram freki tisztán, önmagában meg kb. semmit nem jelent itt. Ugye van egy erős limitáció fsb miatt, a különböző strapek meg picit jobb / rosszabb teljesítményt adnak, de nincs egyenes arány a frekivel.
Nagy általanosságban pl. A 2.4x , 3.2x osztó egész jól muzsikál. Ddr3-nak is inkább lehetne ezt említeni előnyként, hogy pl. oc mellett is szabadabb ram konfigurálhatóságot enged, míg ddr2-vel hamar leszorulsz a 2x -re. De általános 100%-os szabály itt nincs kb. Ha a bios 2-vel erősebb PL-t társít az aktuális setuphoz, már jóval erősebb lesz, mint egy másik, ami alapbol egy lazább power levellel műxik. -
jokeph
nagyúr
válasz
quailstorm #16037 üzenetére
Általános használatban észrevételem szerint kb. semmit.
-
quailstorm
félisten
Az mennyit számít sebességben, hogy most DDR2 800, DDR2 1066, vagy DDR3 1333?
-
jokeph
nagyúr
válasz
quailstorm #16034 üzenetére
Szívesen !
USB 3.0 mondjuk megoldható pl. egy pci-e x1-es adapterrel is.
Hasonlót használok magam is, X58-as gépembe. -
quailstorm
félisten
válasz
jokeph #16033 üzenetére
Igen ott van a 6db SATA is, ez jó teljesen. L5420-at átpattintani aztán mehet. Gaming úgyis a Ryzenen megy, ha modern. Meg eleve az L5420 mellé nagyon gyenge a GTS450 most is.
OC igazán nem érdekes, a HDD a naggyon szűk kereszmetszet arra, amit fentebb soroltam, meg a RAM.
Már csak az a kérdés milyen gyakran lesz ilyen a használtpiacon.Van fönn egy P41T, de annyira nem tetszik. Alaplapi USB3.0-ra kösz, hogy felhívtad a figyelmet.
-
jokeph
nagyúr
válasz
quailstorm #16032 üzenetére
Üdv !
Akkor neked valami ilyesféle lap kell: Gigabyte GA-EP43T-USB3.
Mindent is megeszik CPU-ból, cserébe moderált OC jöhet csak számításba a P43-as chipset és a kopasz és nem túl acélos VRM miatt.
4*2 GB DDR3 1333/1600-as ram ma már filléres tétel, papíron támogatott a 4*4 GB is. -
quailstorm
félisten
Hello!
Most jutottam el odáig, hogy a G41M-ES2L alapú gépemhez megvettem az 1TB-os SSD-t. A másik baj a géppel, hogy a 4GB DDR2 nagyon karcsú, és a két foglalat miatt az is marad.
Ez a gép most már a kettővel ezelőttim (Ryzen és Ivy is van már), de marad. Mégpedig azért, mert vagy kell két W10-es gép, vagy kell valami a legacy cuccaim közül, WindowsPhone SDK, Phoenix, BlackBerry suite, etc. etc. Emiatt van rajta XP, Vista, 7, 8.1 és 10 is. (Gyakorlatilag ahogy jöttek sorban az elmúlt 10 év során, egyedül az XP-t kéne tisztázni, a többi még rendben van).Emiatt olyan fejlesztés kéne, hogy ez a rendszercsomag marad. Éppen lehetne Sandyre, vagy talán Ivy-re is ugrani, de szerintem teljesen felesleges. Talán 775-ön maradva újratelepítés se kell. Értsd: natív XP és Vista support kell, mint a G41 esetén.
Proci jelenleg L5420, gondolkoztam, hogy húzzam, ne húzzam, de inkább azt mondom már, stabil legyen. Ugye G41 FSB Wall-t nem kell magyarázni ebben a topicban, most nincs húzva.
Ezen kívül jó lenne rendes ATX lap, úgyis Deepcool Kendomen házban van. Egy PCIe x1 kártya van most a VGA fölött (tehát oda kell ilyen slot ami nincs minden lapon!!!), ez az USB3.0. És majd szeretnék EAX-os játékokkal nosztalgiázni egy PCI SoundBlastert, Audigy vagy X-Fi, valami ilyesmi. Az meg menne a lenti slotba, hogy a VGA hűtése ne legyen eldugítva.
HA!-n nézegettem a dolgokat de annyira nem fogott meg semmi egyelőre. DDR3 8GB ha jól nézem, most olcsóbb, mint egy rendes 8GB DDR2 szett. Viszont a legtöbb jobb alaplap, amit árulnak, az DDR2-es. Ezen kívül még a Xeon, nem Xeon kérdés, mert gyengébb procit, Q6600-at nem akarok. Ha már nem Xeon akkor valami Q9xxx. Sajnos a jelenlegi L5420-am nem nútolt még, hanem a lap foglalata van kivágva.
Szóval ebben az esetben mit érdemes tenni és venni? Nem az a cél, hogy a legolcsóbb legyen, hanem hogy jó és még 10 évig legalább menjen, max kondicserével. De azért ilyen 40k-t nem akarok rákölteni.
Eddig annyira lusta voltam az SSD hiánya miatt, hogy inkább használtam egy i5-3317u-s laptopot a Ryzen mellé, de azt még a mostani G41M is keresztbe nyeli le, szóval az se annyira jó
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Köszönöm, de szoftverből nem akarom kinézni, nem megbízhatók a feszültségmérésben. Tudom, hogy van valami más opció is, de most ha belepusztulok sem jut eszembe. Anno a Phenom 955BE számát is megtaláltam, mert ott is adtam neki egy kis feszt, vagy alulfeszeltem, már nem emlékszem
-
cof
veterán
válasz
Fr@nkieWilde #16028 üzenetére
CPU-Z vagy Aida szerintem.
--------------------------------------------------
E5450 alá keresek alaplapot, DDR2 4 db foglalattal, van valami ajánlott? Nem kell tuning és ritka lap, nem akarom húzni, csak megbízható és olcsó legyen.
-
Kadi Laci
tag
válasz
Fr@nkieWilde #16026 üzenetére
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Helló!
Gyári VID értéket honnan tudok meg?
L5408-ról van szó, feszt akarok neki adni, de auto módban nem tudom, hogy mennyi az alap...
Köszönöm. -
qdak
addikt
Köszi a válaszokat, így oké.
-
qdak
addikt
Itt miért nem változik a Ram Support, ha Xeon van a gépben ?
-s1366-ba sokat kérdezgettem, meg néztem működö konfigokat Xeon + ECC ram, több GB RAM, mint amit a lap tudott volna.
-Itt az MSI G41M-P26, Xeon E5450 kapott 2*8GB-ot, aztán fél órát játszottam vele, mert már a saját 2*4GB al sem akart elindulni bios reset után sem, 1 rammal sem...! -
csak1nick6
csendes tag
Cod2-vel én is megszámlálhatatlanul sok órát játszottam 2012-2015 között. L5410 @3.1GHz. Jó 333fps-en
.
Utána már csak WOT (sd kliens) és PUBG Lite ment custom~közepes beállításokkal fhd-n. De azoknál már sokszor beesett az fps 30-40es tartományba, olyankor még a 750ti is csak 60-70%-on pörgött. A sokszor itt azt jelenti, hogy 2-3 percenként olyan 1-5 másodpercre.
E5 1660V2-re váltottam. -
N_A_S
veterán
Kipróbáltam ma pár játékot, és mindegyik szinte folyamatosan 100%-on tekeri a procit ( X5460 @ 3400MHz ). Termésetesen nem a legújabb címeket, olyat mint pl FIFA 16, NFS Most Wanted 2012, Batman Arkham Asylum.
Kérdésem az lenne hogy ki mivel játszik?
Hátha tudtok valamit ajánlani, ami normálisan elfut..
-
looser
addikt
Szerintetek lenne vevő egy GB EP35C-DS3R, E5450, 4x2GB Kingston 1066MHz, Hyper TX3 hűtő kombóra? Hibátlanul működik, soha egy fagyi, csak cserélek.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Speed® #16008 üzenetére
Asus P5K3 Deluxe és P5E3 Deluxe ezt Like-olja.
(#16007) xeon forever: amikor megjelentek, igazi plusszt nem hoztak, cserébe horror ára volt a DDR3-as ramoknak, mint újdonságnak.
Viszont a mostani helyzetben Speed(R)-nek adok igazat, magam is tapsztaltam, hogy DDR3-as ramoknál (legalább 1600-as legyen) nem a ram lesz a CPU OC gátja... P5Q-nál, mivel a ramjaim nem mentek többet 933-nál (mezei 800-as GEIL-ek), megállt a tudomány. -
Speed®
titán
válasz
xeon forever #16007 üzenetére
Hogyne lenne értelme, könnyű függetlenedni a RAMtól magas FSBvel, nem kell űber DDR2t hajkurászni, ill. kapacitásban is jobb lehet könnyen (4x2/II MCHgyilok helyett 2x4/III pl.).
-
xeon forever
addikt
Meg mindig: DDR3-nak semmi ertelme a regi 400FSB-s chppeknel, csak akkoriban a technikai ujitas volt a lenyeg. Ez abbol kovetkezik, hogy nem volt DDR3- as szerver lap ehhez a proci csaladhoz. 400fsb Xeon 800 ddr2 1:1 aranyban volt Ami felette semmi ertelme nem volt a technologianak. Kb a szandi volt Ahol sikerult aranyositani a xeonokat a ddr3@sebesseggel.@ 3,2 Ghz$kitwkerete a 1333 ramokat quad ch...
-
gonger
senior tag
Sziasztok,
megválnék a Gigabyte GA-P35-DS3 rev 2.1-es lapomtól, aminek a biosa frissítve lett, mert Xeon L5420-al használtam.
Az érdeklődőm DDR3-as ramokkal használná.
Nem akarok kellemetlenséget, próbáltam utána nézni, kezelné-e a DDR3-at, mert én DDR2-esekkel használtam.
Dobozán és több netes leírás szerint DDR2-est kezel, de a gyártó oldala említ DDR3-as supportot is.
Hogyan tudom kideríteni, hogy mi az igazság? A lap és proci ki van szerelve, jelenleg nincs módom bekapcsolni, de DDR3-as memóriám sincs itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával