Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• #LittleG

csendes tag

Sziasztok!

Abszolúte kezdő vagyok ezen a téren. Szeretnék venni egy távirányítós helikoptert, természetesen kültérre. Pár éve már volt szerencsém használni, olcsó, kis egy hetes kalandnak számító játékhelikoptert. Arra pont jó volt, hogy beleszeressek az RC-repülés világába. Kültéren sajnos nem is lehetett kipróbálni, infra elven működő irányítása révén, szóval kültéri használatban nincs tapasztalatom.

Most pár év után újra szeretnék belevágni, csak már picit komolyabban. Előre leszögezném, hogy helikopter, nem pedig drón a szívem vágya. Valahogy azok sose voltak szimpatikusak.

Olyan helikopterre lenne szükségem, ami
    - tud az előre-hátra-jobbra-balra sablonos mozgás mellett mást is végezni (pl. saját tengelye körüli forgás)
    - megbízható gyártótól származik
    - kültérre van optimalizálva
    - jó alkatrész ellátottság (viszonylag olcsón)
    - strapabíró(bb) szerkezete van, nem törik ketté az első ütközést követően

Sajnos nincs róla tapasztalatom, hogy ilyenkor mit is kéne venni, szóval mint minden laikus, én is felmentem a világhálóra és az első, ami megtetszett, azt kiszemeltem magamnak.

A kiszemelt modell a Revell Control Acrobat XP lett

(https://www.amazon.de/Revell-Control-23911-Singlerotor-Heli-Acrobat/dp/B00U8EUPSK)

Mi tetszett meg benne?
    - Haladó mozgási lehetőségek, nem csak a már korábban említett sablonos előre-hátra-jobbra-balra
    - 2 akkumulátor
    - Alkatrész ellátottság (bár az ár már kevésbé tetszetős)
    - LCD kijelző a távirányítón, mely információt ad repülés közben a gépről

Mi nem tetszett benne?
    - Vegyes véleményeket keltő, egyesek szerint pedig nem ajánlott gyártó terméke
    - Határozottan törékenynek tűnik
    - Kis méretéből (szerintem kicsi) adódóan könnyen átveheti a szél a távirányítótól az irányítást

Szóval most tulajdonképpen kinéztem egy olyan modellt, amiben nem vagyok meggyőződve, hogy tökéletes választás lenne.

Mint mondtam, cél a megbízhatóság, tartósság. Kezdőként szerintem első nap eltörnék egy ilyen szépséget :D :D :D

Mit gondoltok erről a termékről? Ha nem jó, mit ajánlanátok helyette?

Válaszaitokat előre is köszönöm ;)

Új hozzászólás Aktív témák