Hirdetés
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
válasz
Darksiders84 #4404 üzenetére
Ha Mavericket veszel,mindenképp EVO legyen,mert annak teljesen zárt a hajtása a WRX-el ellentétben. Nem fog bele menni a por és az apró kavicsok,nem kell félóránként takarítani. Én Truggy-t vennék a helyedben Brushlesst mindenképp. Lipo akkuval amiből 2 a minimum,3 az optimális valami normálisabb töltővel.
A Maverick EVO verziója amit most lehet kapni az nem azonos teljesen a Himoto Monster, Tuggy, párossal. Szélesebb a nyomtáv kicsit,nagyobb a hasmagasság, a kerék is látszólag egyforma,viszont a Maverick sokkal keményebb tömésű,jobb is vele menni. Ebből kifolyólag a Maverick alkatrészek sajnos drágábbak,mert a Himoto cuccok amivel tele az Ebay jó része nem jó hozzá.
Ma autóztam fűben,és azt kell mondanom normálisan csak az 1/8 Tuggy megy. Még a buggy is felült állandóan,muszáj voltam áttenni a Truggy kereket rá.
Amúgy nem rossz autók a Maverick-ek én szerettem a truggy-t. Most is van egy Blackout. Meg tervezek egy Vader-t.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Én ajánlottam neked ezt. Belső és külső is makulátlan. Akksi kell bele és go..
Ennyiért nemigen találsz most jobbat, használt piacon. Nem kókány, tehát nincsenek beleszakadva a menetek, stb...
Nekem a slash meg a losi mellé már felesleges...
-
Necronom
senior tag
válasz
Nem arrol van szo, hogy elso autonak ez nem jo, csak meg lehet vasarolni olcsobban is, keresgelni kell
es igen, szinte semmi nincs odairva...
ugyanigy belepo szintu autok a VRX tipusok, eleg nagy a valasztek beloluk, nezz korul a jakomodell.hu oldalon
nagyjabol minosegere ezek egyformak, sokat elvarni toluk nem szabad...
Arra mindket tipus jo, hogy kimesz vele a kertbe, utcara mezore es jatszol vele napi fel orat 1 orat
Ha masra nem kell, akkor ezek jok tanulniAmi ezektol jobb, azok tenyleg 100 folott vannak, de ott mar jol meg kell gondolni, hogy mit is szeretnel
szerintem kezdesnek vagj bele a Maverickbe (vagy Himoto vagy a tobbi neven) vagy pedig ha megtetszik a VRX akkor abba
Ezek mar azert automodelnek nevezheto joszagok, amig a WLtolys inkabb jatek mint modelHa pedig ugy veled, hogy inkabb tobbet koltenel egy strapabirobb autora, akkor beszeljunk rola
De tudnod kell, hogy kezdesre meg hasznaltban sem uszod meg 100, de inkabb 120-140 ezer alatt, hiszen minden kell elsonek, nem feltetlen az auto maga draga, hanem minden ami korotte es benne van
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest