- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
stargazer
üzenetére
Nem.
Aza teszt nem közvetlen mutatja ki a negatív gyorsulást csak következtetni tud rá a visszakapott adatokból.Pontosan még nem is értem h mit jelent aza kapott counts a sebesség fügyvényében de asszem egy logoutos cikkben írták h csak következtetni lehet rá az adatokból.Bár arra én is gondoltam h látni kéne a grafikonon ezta gyorsulást, de mivel nem tudtam pontosan h mit is jelenta counts értéke ezért inkább hagytam
Ami viszont biztos h eddíg minden tulaj jelezte h bizony a gyorsulás megvan.
Tehát a tesztet megbízhatónak lehet venni szerintem, bár mondjuk volt egykét fura dolog amit nem tudtam mire vélni, mint pl h a srác állítása szerint nagyon profi és rengeteg egér megfordult nála és nagyon ért hozzá, meg sponzora is volt meg ilyesmi, azt viszont nem tudta h az MS IME 4.0-ának fw-ből van korlátozva az usb frissítése így esélytelen azon állítani.Lehet h naon kukacoskodás, de ez egy eléggé köztudott dolog volt korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest