- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord.lakli
őstag
válasz
asturel
üzenetére
Ez örök téma. Az van oda írva amit olvasol, hogy 10e Ft alatt ingyenes.
Nekem is simám kihozták a 2e Ft-os tápot is ingyen, de mások meg 10 e Ft felettről beszélnek és nekik is kivitték ingyen. Na most légy okos Domokos

Szerintem azért van ott a 10 e Ft alatti összeg, mert egy emberke egy kis kocsival futja végig Bp-t és ha olcsóbb, akkor tuti kicsi elven gondolkodnak, ezért is viszik ki 10e Ft alatt és felett is. Ha már kérsz egy nagyobb dobozú cuccost 10e Ft felett, akkor már szerintem futárral küldik és nem ők viszik ki.
-
Lee-der
tag
válasz
asturel
üzenetére
Szia,
én eddig a farnell-től és az rpi boltból rendeltem.
Valahogy szimpibb nekem a farnell, na meg kicsit olcsóbb is. Eddig még nem volt negatív tapasztalatom velük.
Még gariztatásra nem került eddig sor szerencsére
Egyébként korrektül álltak hozzá a múltkor, amikor egy megrendelést leadtam, majd módosítani kellett rajta.
Telefonos ügyfélszolival (magyarul) gyorsan és korrekten el lehetett intézni. -
azbest
félisten
válasz
asturel
üzenetére
általában fdh -n keresztül a farneltől, de múltkor linkelték, hogy akciózták az egyik webshopban is (rpibolt vagy málnapc) és úgy ott is annyiba került. Az fdh is magyar számlát ad, azért is jobb, mint közvetlenül a farneltől. De rs components is szállít direktbe vevőkhöz, ott is olcsóbb szokott lenni, csak talán a szállítási díj magasabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

wassermann