- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
Ilyen routert kaptam én is az optikához. Hamar leváltottam. Volt egy-két furcsasága. 100Mbitet kapott egy eszköz lanon gigabit helyett, eldobálta az ac-s eszközöket...
Meghát fóbiáim vannak. Nekem fáj, hogy egy külsős telekomos bárakárki hozzáfér a router admin felületéhez kívülről...
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Imádok nyerni
A gondod a két router közötti kábellel (nem valószínű) vagy inkább az eltérő portbeállításokkal (ez sem valószínű) lehet. De leginkább az lehet, hogy az felső routered backplane sávszélessége kevés a sok eszközhöz ami rácsatlakozik, ez a legvalószínűbb. A legjobb, ha lenn hagyod (egy routerre teszed) a TV-t és a PI-t. Milyen típusúak(pontos) a routerek?
-
zsolt_64
senior tag
Háát... HD filmet SD kártyáról
Szóval necces kicsit, mert az oprendszer is arról megy és nem írtad a film bitrátáját..
De simán elképzelhető hogy egy akciódúsabb jelenetnél ahol megugrik a bitráta ott az SD kártya lemarad, egyszerűen nem tudja az adatmennyiséget továbbítani.
A leszakadás már ennek a következmény (lehet)Szóval indulj el a külső HDD irányába
Az usb fog neked hozni 30Mbit/s átvitelt. az már elég egy filmhez.
Okostv-d van megpróbálhatod a HDD-t próbaképpen közvetlenül rákötni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest