Hirdetés
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spuri2000
senior tag
válasz
Penge_4
üzenetére
Én is erősen gondolkodok rajta!
Azonban ha még egy kicsit hozzá rakok akkor tényleg tudok venni egy AM1 gépet és azon biztos megy minden! Nem tudom még nem döntöttem!
A Banana Pi nekem is szimpatikus, de szimpatikusabb lenne ha 2 sata lenne rajta és az ár 5-8 k kevesebb lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Highguard
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann