Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
t72killer
üzenetére
Akkor viszont ha az 5V-os oldalon akarsz kapcsolni, akkor itt a feszültségesés miatt valami normálisabb kapcsoló kell. Abba a kínai kapcsolós kábelbe minden bizonnyal az elérhető leggagyibb kapcsolót rakták bele...
Nekem is volt ilyesmi kábeles kapcsolóm. Egyik fele 5,5/2,1-es DC aljzat másik fele dugó, közte a kapcsolóval. Használhatatlan volt, már 12V-on is olyan feszültségesést produkált némelyik infrás analóg CCTV kamerával, hogy szakadozott a képe.
A 3m-es kábelnél már tényleg nagyon nem mindegy milyen minőségű. Mennyire vastag benne a réz.
Én mértem be annó microUSB kábeleket. Direkt pont Raspberry-vel való használatra. Volt egy olyan - minőségi, márkás, nagyobb magyar informatikai boltból beszerzett - 3m-es kábelem, amin a hosszához képest abszolút nem volt nagy a feszültségesés. Jobb volt mint némelyik ránézésre is gagyi 50-70cm-es...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- iMac 5K 27" - 2017, 24GB RAM, 4GB Radeon, 1TB FD (107)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
wassermann