-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drbubo0017
kezdő
válasz
Csicsóka #28019 üzenetére
Szia,
Csak tanulságképpen a 20x4-es LCD kijelzőt I2C vezérlővel együtt nagyon baráti áron rendeltem. 1000 Ft körül tokkal vonóval 09.23-án. Aztán jött az üzenet, hogy postára adták, majd 10.13-án, hogy a kínai posta törölte a kézbesítést. Írtam az eladónak, de semmi válasz nagyon sokáig. kb. 4 levél ment neki. Az Alin lévő Tranzit információ ellenére egyszercsak meghozta a posta. Érdekes módon ugyanaz nap reagált az eladó is. Ebből a tanulság, hogy a tranzit információra nem lehet hagyatkozni.
Üröm az örömben, hogy az LCD kijelző bent az üveg mögött picit megvan hajolva. De ez inkább esztétikai hiba, működésre nincs hatással. Bár levelezek ez ügyben még az eladóval.
Viszont ég és föld a 16x2 és 20x4 kijelző. Így már minden információ ott van kint lejátszáskor. LCDd.conf-ban kellett állítani a HITACHI drivernél 16x2-ről 20x4-re illetőleg az LCD.xml-t szabtam egy kicsit át.
Borzasztóan nagy a kijelző mögötti lapka így kereshetek másik dobozt a házi média lejátszónak.Ü
Új hozzászólás Aktív témák
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged