- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- VR topik
- Logitech Z906
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Pulsar #21671 üzenetére
Hát ha ugyanaz a rendszer ugyanazzal a kártyával másik ugyanolyan piben jó, akkor a pi a ludas.
Nekem volt egy régi made in china b, amelyiken hibás volt az smsc chip forrasztása. Melegedéskor vagy hozzáéréskor remekül fagyott. Futás közben ha tapogattam az smsc chipet, akkor eldobta a fájlrendszert. Persze előtte levezettem a feszültséget egy radiátoron, szal nem szikrázással
Múltkor vettem egy gázpákát és azzal ügyesen átmelegítettem, láttam hogy megolvad a lábainál az ón (a környező alkatrészeket alufólia gombócokkal óvtam). Azóta nem volt hiba, pedig direkt piszkáltam. Gagyi pákával nem tudtam így újramelegíteni, részben ezért is vettem inkább gáz égőset. Ez ilyen, rosszabb már nem lesz alapon történt
Sütős melegítést inkább nem próbáltam, mert félő hogy elfolynának a műanyag alkatrészek vagy lepotyog valami.
(#21674) Petike168
én még nem próbáltam, ha sikerül írd meg ide a tapasztalatodat
A kodi fórum szerint elvileg lehetséges [link], azt írja valaki, hogy csak annyi korlátja van, hogy a csatorna számozást nem használhatod a backendről, mivel két helyről is jönnek a számok. Így gondolom majd a kodi beszámozza valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory:Nikke
- Ford topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Fotók, videók mobillal
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Haditechnika, harcászat
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- Gamer pc 1080p
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest