Hirdetés
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csimpas
üzenetére
Köszönöm a választ, de nem igazán erről van szó.
Minden logika szerint működnie kell annak, hogy a mobiltelefonról minden trükközés nélkül tudjam távirányítani az XBMC-t (amit engedélyeztem is neki a menüben).
A Bubble-lel minden további nélkül lehet DLNA-klienst távirányítani, hiszen arra van -- csak valamiért nem látja az XBMC szemével a hálózati meghajtót. Ezzel vagyok elakadva: az XBMC a saját felületén látja a DLNA-megosztást annak tartalmával, a Bubble látja, hogy az XBMC látja a DLNA-t -- csakhogy magát a tartalmat nem látja benne, tehát maguk a zenefájlok nem jutnak el a Bubble-ig.
És itt van nekem két problémám:
1. Nem értem a Bubble logikáját, számomra kaotikus, bár biztosan ésszerű, csak még nem jöttem rá,
2. Nem ismerem az XBMC működését, nem tudom, hogy pontosan mit takar az, hogy Library, csak nay vonalakban sejtem. Gondolom, arról van szó, hogy készítsen egy indexet az általa látott tartalomról, amit az Xbian pár óta alatt végre is hajtott, a Raspbian viszont nem csinálja végig.Feltételezem, ennek az indexnek a hiánya okozza a gondomat, ami egyébként egy teljesen triviális igény lenne.
Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OpenWRT topic
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VGA kibeszélő offtopik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- Garanciális (!) 1 éves Gamer PC / Ryzen 5 5500 / RTX 3050 8Gb Eladó
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, 32GB RAM, 1.5TB SSD
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iPhone 13 mini 128 GB fekete Midnight
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann