Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Világrekordot ünnepel az ASRock
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csimpas
üzenetére
Köszönöm a választ, de nem igazán erről van szó.
Minden logika szerint működnie kell annak, hogy a mobiltelefonról minden trükközés nélkül tudjam távirányítani az XBMC-t (amit engedélyeztem is neki a menüben).
A Bubble-lel minden további nélkül lehet DLNA-klienst távirányítani, hiszen arra van -- csak valamiért nem látja az XBMC szemével a hálózati meghajtót. Ezzel vagyok elakadva: az XBMC a saját felületén látja a DLNA-megosztást annak tartalmával, a Bubble látja, hogy az XBMC látja a DLNA-t -- csakhogy magát a tartalmat nem látja benne, tehát maguk a zenefájlok nem jutnak el a Bubble-ig.
És itt van nekem két problémám:
1. Nem értem a Bubble logikáját, számomra kaotikus, bár biztosan ésszerű, csak még nem jöttem rá,
2. Nem ismerem az XBMC működését, nem tudom, hogy pontosan mit takar az, hogy Library, csak nay vonalakban sejtem. Gondolom, arról van szó, hogy készítsen egy indexet az általa látott tartalomról, amit az Xbian pár óta alatt végre is hajtott, a Raspbian viszont nem csinálja végig.Feltételezem, ennek az indexnek a hiánya okozza a gondomat, ami egyébként egy teljesen triviális igény lenne.
Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Motoros topic
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
- Eladó Gamer számítógépem.
- Verhetetlen áron!Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 / 32GB / 1TB NVMe - Beszámítás
- GAMER PC i5-11400 RX580 8GB 500GB nvme 16GB DDR4
- HP Compaq 8100 Elite CMT PC, i5-650 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 250 GB HDD
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann