- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
sad_Vamp #9323 üzenetére
A config.txt dolgot nem arra értettem, hogy a másik bemenetre dugod be, hanem más van a konfig fájlban.
hdmi_drive=1 Normal DVI mode (No sound) <==
hdmi_drive=2 Normal HDMI mode (Sound will be sent if supported and enabled)
leírás [link]Talán ezért működhetet pidorával.. de lehet más oka is. Pl, ha az overscan értéke pont az, mint amennyit a tévé belenagyított - persze ilyenkor hiába teljesen képernyős, a szövegeknél látszik, hogy homályos. A lényeg, hogy elvileg megoldódott. Azért a doksiban írtak segítettem első sorban, mert nekem nincs kéznél egy samu tv-monitor sem. Egyszer munkahelyen volt hasonló kaland pécére kötött példánnyal. Az overscan hdmi problémákat meg radeon videokártyán tanultam ki
A pi nem tud hardveresen kikapcsolni. Talán létezik hozzá vagy készíthető hozzá olyan külső cumó, amivel kikapcsolható és bekapcsolható. De gyárilag nem tudja ezt. Mintha lett volna róla szó (atx pi?) nemrég itt a topicban.
Attól hogy rákötsz egy adatkábelt még nem csinál ilyet. Ha visszatápol valami a kábelen át, akkor lehet hogy áramingadozás van és az újraindulásként jelentkezik. Ha a kábelen van valami zárlat, akkor az is okozhat problémát. Nincs védelem a gpio lábakon, megsülhet zárlatkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Metal topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest