Hirdetés
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Milyen egeret válasszak?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- E-book olvasók
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
sad_Vamp
üzenetére
Én is kb ezen a szinten vagyok, hasonlóan ambiciózus tervekkel
Több mint egy éve megvan a pi, csak időm nincs foglalkozni vele, most 3d nyomtató mellé használom nyomtatószerernek, de a műhelybe akarok egy diagnosztikai eszközt csinálni motorokhoz, pi alapon. Én a kijelző problémáját úgy fogom megoldani, hogy nem lesz semmilyen kijelző, hanem okostelóról, tablettről, notiról lehet majd kontrollálni, meg kiolvasni.230v kapcsoláshoz is vannak relémodulok asszem a malnapc-n és rpiboltban is, io-rók vezérelhetők. Mobilokra meg vannak appok, amivel az io portokat lehet egyszerűen vezérelni, pl ios-re a pibuddy.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Több mint egy éve megvan a pi, csak időm nincs foglalkozni vele, most 3d nyomtató mellé használom nyomtatószerernek, de a műhelybe akarok egy diagnosztikai eszközt csinálni motorokhoz, pi alapon. Én a kijelző problémáját úgy fogom megoldani, hogy nem lesz semmilyen kijelző, hanem okostelóról, tablettről, notiról lehet majd kontrollálni, meg kiolvasni.
wassermann