Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple asztali gépek
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanazol
csendes tag
Sziasztok!
Sokat szívtam a raspberry hálózatról történő lejátszásával míg végre megtaláltam a módszert.
A lényeg, hogy openelec+xbmc rendszeren az 1080p filmek (16-18GB) lejátszása hálózaton keresztül rémes volt, akadozott, bufferelt stb.
A médiaforrás egy nas4free rendszerű NFS - megosztás, amit az XBMC saját tallózóján keresztül adtam meg. (így akadozik)
Viszont, ha SSH-n keresztül parancssorból mountolom pl. a storage mappába, akkor nagyságrendekkel jobb a lejátszás, buffer 99%. Nincs olyan film ami akadna. Nem vagyok hálózat expert, nem tudom miért van de így van. Ezeket csak azért írom le, hátha valaki még nem tudja és hasonló gondjai vannak. Lehet hogy az SMB megosztást is lehet így javítani - ezt még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Formula-1
- Formula-1 humoros
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Octominer X8 Ultra + 5db Nvidia CMP 90HX
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer PC - Ryzen 5 3600/16GB/ RX5600XT 6GB
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann