Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm a fórumtársnak a kiigazítást. Én nem mentem bele ennyire.
De hogy megnyugtassalak. Én már egy éve használom a Pi-t médialejátszóként, úgy hogy naponta több órát nézünk filmet és igazából semmivel nem volt gond, soha. Na jó, egyetlen filmnél csak hang volt, de az valami ezer éves film ezer éves rippje, ami szimplán lehet elb@szott. De hangsúlyozom, hogy nagyon sok száz filmből egyetlen egyről van szó.... full hd-ban az Avatar 22 gigás mkv-ja se akadály, nem fossa össze magát beletekeréskor se.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! Intel NUC Kit NUC5i3RY,16GB RAM,Bontott de ÚJ NUC5i3RY,Bontott de ÚJ NUC Kit NUC7i5BNK
- Kezdő Gamer PC - RTX 2060, Ryzen 5 3600, 16gb RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Dell Optiplex 3040 Micro PC Windows 11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann