- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
Persze, elég lenne a 25 cm-es. Valljuk be, az RPI-ken nem túl felhasználó-barát a microsd aljzat hozzáférése. Nekem a 10.1" monitorra van portolva, a gyári helyre, és az bedobozolva. Akármi van, matathatok csipesszel az sd után.
A Volumio megnyilatkozásr nem értem, most hogy jött ude
nem én írtam, de szégyen, hogy évek alatt us egy bughalmaz az egész...
mert alapvető dolgok se működnek benne jelenleg sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mercedes topic
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- Gamer pc
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest