Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
A FAQ-ban volt: Első körben 10000 B modell, majd utána 10000 A modellt gyártanak le, legalábbis így volt régen, de nem tudom azóta változott-e valami.
www.uk.rs-online.com -on a Raspberry Pi-nél, a termék alatt a Your Details-nél én kitöltöttem az adataimat az első percben, majd rányomtam a Submitra, nem tudom ez számít-e valamit, hát ha igen.
Egyébként próbáltam regelni az uk-osra, ahol nem engedte a country-t változtatni, kizárólag UK volt ott, a hu-n engedett volna regisztrálni, de ott meg a Raspberry Pi nem volt bent a webshopban.
Kiváló Worldwide értékesítésnek lehettünk szemtanúi
(#467) Kommy Visszajelzés nem volt, de remélem csak az maradt el, egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audacity - hangszerkesztés
- PlayStation 5
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann