Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Először is Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget.
A 2TB külső HDD-vel nem bírt el a Moode. /nem csak zene van rajta, lehet ez zavarta be Volumio-t nem érdekelte, tökéletesen beolvasta/
Ezért, vettem egy 1TB-s külső HDD-t, és arra csak zenét raktam, azzal jól működik a Moode audio és a Volumio is.
Moode audio kezelőfelülete jobban tetszik, de maga a rendszer tudása nincs olyan jó, mint a Volumio.
Volumio minden szempontból jobb.
Folder kezelése, Külső meghajtó kezelése
Folder kezelés:
Volumio - kikeresem a könyvtárat, benne kiválasztok egy file-t , rá bökök, elindul, és onnantól folyamatosan lejátsza a könyvtárban lévő zenéket.
Moode - kikeresem a könyvtárat, benne kiválasztok egy file-t, rá bökök, lenyílik egy menü - ott play, és csak azt az egy számot játsza le.Külső meghajtó kezelése:
Volumio - rádugok egy meghajtót, felugrik egy figyelmeztetés, hogy szinkronizálja, várjak, míg forog a jel, szinkronizálta, kész
Moode - rádugok egy meghajtót, menü, library update, semmi figyelmeztetés, csak egy mini ikon jobb fent a menü mellett, hogy csinálja, kész akkor Folder kezelés probléma.Telefonnal, még nem próbáltam hétközben nincs időm.
Mivel szeretnék pár OS-t kipróbálni RPI-n, szeretnék hűtést rá.
Bordát, és PWM ventit.
De oda kellene bekötni ahova a kijelző van bekötve.
Y kábellel nem tudom nem -e terhelem túl. Nem igazán szeretném azt a megoldást.
Hogyan lehet megoldani normálisan a bekötést?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- iPad Smart Keyboard
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
wassermann