Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Tyson5
üzenetére
Őszintén? Fogalmam sincs...

Én eddig úgy tudtam, hogy belső hálón a router nem szól bele a portokba, tehát ez esetben csak a hálózat eszközei döntenek a portok nyitva vagy zárva tartásáról.Külső elérésként nyilván kettős a helyzet: ha a routerben a port nincs nyitva, a router azonnal visszautasítja a kapcsolatot. Ha át van irányítva, akkor továbbítja az adott eszközhöz, ami vagy szintén elutasítja (ha a portja zárva van), vagy kiszolgálja a kérést. Ez eddig világos, ez nálad is ugyanígy megy.
Na de bentről? Én azt hittem, belső hálón a router csak switchként vesz részt, tehát ha A gép B felé a 80-as porton indít kérést (htttp://B:80/), akkor a routert ez nem érdekli, mindössze az játszik, ha B 80-as portja zárva van. Persze simán lehet, hogy az általad használt Huawei router ezt másképp intézi.
#41225 kopogo:
Nem igazán tudom, mi a NextcloudPi (de gondolom, egy egyszerűsített csomag a NextCloudhoz). NextCloud-ot használok, szerintem többen is innen, ha van kérdésed, válaszolunk rá.
Összességében egy elég jó, könnyen kezelhető, bár néhány butaságtól nem mentes saját felhő, némi utánajárással és kézi munkával használható sebességűre tehető egy Pi-n, bár csodát ne várj tőle sebességben, ez nem egy webszerver. De adott esetben a lomháról a használható sebességre alakítható. Mindent tud kb. mint a nagyok, se többet, se kevesebbet. Kellemes felülete van, pluginolható, remek Androidos kliense van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM 1TB SSD WIN 11 Pro garancia 2028 októberig, Foxpost az árban
- GAMER PC! i7-12700KF / RTX 3060 Ti / Z690 / 16GB 3200MHz / Z690 / 1TB NVMe / 700w!
- Ryzen 5 3600X Komplett PC 32GB RAM, 1.5TB NVMe SSD, Vízhűtés
- GAMER PC! Ryzen 5500 / RTX 4060 / 16GB DDR4 / B450 / 500GB SSD / 400w!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann