-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Buncaman #40585 üzenetére
- OS-nak Raspberry Pi OS, gui nélkül
- 64GB-os kártya (hacsak nincs már megvéve) feleslegesen nagy, nekem egy 8GB-oson bőven elvan a rendszer
- Torrenthez rTorrent + ruTorrent (webui, nem kell távoli asztal)RAID-et még nem csináltam, de a sebesség (CPU limit) miatt lehet nem a málnára bíznám, hanem a külső rack-re, amiben amúgy is lesz (ugye?)
Illetve, ami kimaradt, az a hűtés, amire egy ilyent ajánlanék. Ventillátoros verzió teljesen felesleges. Újabb (több napos) tesztet csináltam, 100%-os CPU terhelés mellett 52 fok fölé nem ment a hőmérséklet, és 80 foktól limitálja a CPU sebességét, szóval bőven alatta marad, tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest