- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mesger82
tag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy RPi 4B 8GB, gyári táp (5,1V/3A), Argon ONE ház és egy HiFiBerry Digi+ Pro.
A problémám az, hogy amikor összeraktam a szettet és indítottam volna rajta egy LibreELEC-et. Elég érdekes dolgokat csinált. A beállításokat meg tudtam csinálni, bár már ott a vezeték nélküli egér hol működött hol nem és ezt késöbb is csinálta. Mivel az első induláskor már benne volt a HiFiBerry, felismerte a LibreELEC és lehetett választani, mint a hanglejátszás eszközét. Viszont újraindítás után vészmódban indult csak el.
Megpróbáltam újra telepíteni a LibreELEC-et úgy, hogy nincs rácsatlakoztatva a HiFiBerry, ment is simán. Miután végeztem a konfigurálással, kikapcsoltam és ráraktam a HiFiBerry-t. Nem kapcsolt be. Kártya le, bekapcs, szoftveresen telepít, kikapcs, kártya vissza, bekapcs ééééés megint semmi... Kártya le, a gép indul...
Gyenge lenne a gyári tápja igy, hogy egy hangkártya is rajta van?
A HiFiBerry az előző 3B+ -omon volt, ott nem volt gond, mondjuk ott nem az eredeti táp volt hozzá, hanem egy HOMESPOT kapcsolható, de az is 5V/3A-es táp volt.
Mit tanácsoltok, hogyan tudnám működésre bírni? Ha lehet egyáltalán? Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest