- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Sziasztok!
Nemrég belevágtam a málnázásba: rendeltem 4B 2GB-t, Kitben, gyári case+ Noobs kártya, + gyári adapter, és mellé rendeltem egy aktív hűtő szettet (ilyen pici ventit még nem láttam). Egyelőre aranyos, a Raspbian szépen fut, egy Ubuntut is sikerült elindítani, bár lehet a RAM, lehet a Class2 SD miatt, de elég lassú volt. Arra vettem, hogy tanuljak rajta kicsit programozni, gyakorloni tudjak. Tudtok esetleg egy oldalt, ahol vannak tippek, trükkök, teljesen kezdőknek? Youtube videókon minden annyira magától értetődőnek tűnik, és látom, hogy van ebben hatalmas potenciál, így szeretném átlátni, és idővel azt is, hogy tudom kihasználni
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- PRÉMIUM GAMER / STREAMER / MUNKAÁLLOMÁS SETUP ELADÓ
- Eladó 9800X3D/RX 9070 XT 16GB/32 GB RAM
- Asztali PC , R7 5700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 500GB HDD
- Asztali PC , R7 5700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Fehér GAMER PC Ryzen 5 7600 / RTX 3070 / 32GB DDR5 (GARIS, prémium build)
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- Alienware 17r4 olvass
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann