- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wopi
aktív tag
Alapvetően azt értem, hogy nem gond, ha a memória a boot után lassan megtelik, hiszen ez a dolga.
Viszont úgy érzem, hogy ha szükség van még memóriára akkor nem szabadítja fel a megfelelő ütemben az op rendszer. Este, amikor tapasztaltam ezt a memória elfogyást, akkor mikor nagy nehezen sikerült belépnem ssh-n, kb 20 MB szabad memória volt, ezért gondolom ezeket. Mit gondoltok? Vagy mit csinálok rosszul?Amúgy a hőmérséklet nagyon baráti, 50 foknál nagyobb értéket még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Drum 'n' bass
- Jelszókezelők
- Battlefield 6
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HP280 MiniTower (i5-4590, 8GB RAM, 1GB VGA, 250GB NVMe, 750GB HDD, 22" FULL HD LED monitor, stb.)
- HP Elite 8000 SFF Q6600 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD4500
- HP Elite 8300 SFF i5-3470 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD2500
- HP Pro 6300 i5-3470 8GB DDR3 240GB SSD 500GB HDD
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Viszont úgy érzem, hogy ha szükség van még memóriára akkor nem szabadítja fel a megfelelő ütemben az op rendszer. Este, amikor tapasztaltam ezt a memória elfogyást, akkor mikor nagy nehezen sikerült belépnem ssh-n, kb 20 MB szabad memória volt, ezért gondolom ezeket. Mit gondoltok? Vagy mit csinálok rosszul?
wassermann