Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
PHP-vel, ha van joga a juserének, tudsz exec-elni, szóval egy ssh--klienst összedobhatsz, de ház nagyságú sechole lehet, ha nem jól írod meg, és valami bot vagy scriptkiddie észreveszi. Lehet van is már ilyen kész cucc. A fájlfeltöltögetést is megoldhatod a webszerveren keresztül, ezt is lehet megírták már.
Szerintem mindkettő rossz megoldás, persze ha nincs más, esetleg.Kell keresni egy portot amin ki tudsz menni, azon lehet firessh-val ssh-zni, ftp over ssh-val ftp-zni fireftp-vel. Vagy scp-zel WinSCP-vel. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- DOOM - The Dark Ages
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen alaplapot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- További aktív témák...
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szerintem mindkettő rossz megoldás, persze ha nincs más, esetleg.
wassermann