Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
Üdv mindenkinek!
Lehet hogy már volt róla szó, de bevallom több ezer hozzászólást nem nagyon van kedvem átbogarászni. Szóval nézegetem ezt a RapsberryPi-t. A kérdésem az lenne hogy állnak most vele a dolgok? Mennyire használható egy alap netezgetős (youtube-ot viszi, legalább SDben?), mp3 és divX lejátszós gépnek?
Valami officekompatibilis tábla és szövegszerkesztő már akad rá? Esetleg valami IM progi?
(linuxra ezek tudtommal nem problémák, kérdés számomra az, hogy az ARM architektúra menyit tesz ebből lehetővé)És főleg mennyire durva a Pi-t belőni ezekre? Nem vagyok technikai antitalent, de linuxguru meg végkép (ubuntut és uhut használtam annó 1 picit).
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Nyaralás topik
- Wise (ex-TransferWise)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Gamepad
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 11400F , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- AMD gamer PC (R7,Corsair,BeQuiet,Radeon,Arctic,WD,Kingston,Thermalright) Sok garis!MAC MINI csere!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb DDR4 RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- Asrock B75M-DGS/G2030/4gb DDR3
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest