Hirdetés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- RAM topik
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
1. Ezt tudtam. És?
2. Van, képzeld androidnak hívják, de sima linuxot is rá lehet eröltetni, csak valahogy az érintőképernyővel kényelmetlen lesz az egeres rendszer használata
3. De rájöttem, még jó pár évvel ezelőtt (ezért vicc kínaizni).
4. óóó ha allwinner a10-es lenne benne de jó lenne(hiszen sokkal erősebb). Hanem inkább beleraktak egy évekkel ezelőtt kifutott ősrégi, harmatgyenge brodcom chipet.
5. teljesen mindegy, melyik codec ugyan az történt Azt hitték fizetni kell érte de nem, így berakták, nincs semmi extra támogatást, ezt telefonoknál alapból tudják.
6. hasonló: armv6 architektúra 600-900 mhz-s orajelű sávban. A példás telefon pl szintén broadcom chippel készült, nyilván nem ugyanazzal, hiszen egy telefonba nem árt ha a SOC-on van egy 3g, és wifi részleg isTavaly én is nagyon rákészültem a pi-re, de látva azt a szerencsétlenkedést a gyártással (megjelenés után sok hónappal lehet végre 1 hónapon belüli szállítással venni), és a végleges árat, így inkább halasztok, várok valami mást.
De majd a via apc ha végre nem lesz hiány belőle, ami bár drágább(de többet is nyújt), de legalább majdnem annyiért árulják amennyiért akarták (50 dollár+ 6 dollár szállítás),
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Hegesztés topic
- MIUI / HyperOS topik
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motoros topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- HP Compaq 8100 Elite CMT PC, i5-650 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 250 GB HDD
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Fujitsu Esprimo P520 E85+ PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 240 GB SSD
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- AI Workstation RTX 3090 24GB / 32-128GB RAM / I5 13400F / 1000W
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann