Hirdetés
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Hobby elektronika
- AMD FX
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- HP notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kovbandi82
üzenetére
azt nézted speedtesten hogy nattolt-e a címed vagy pubic ip-d van?
belépsz a routerbe, megnézed milyen ip-t kaptál az ISP-től,felmész a speedtesztre, ha ugyan az a 2 ip akkor public ip-d van,ha eltérő a 2 ip, akkor nattolva vagy, tehát nem tudtsz portot nyitni az ISP irányába...ugyan ebben voltam én is a Diginél, DIGI200-as csomagban public ip-t adnak ki...Gyári rendszerrel nem próbáltad a routert? tp-link? nem melegszik kicsit túlságosan?
én 2őt már megsütöttem torrentéssel...2db 741-es tp-linkem volt, mind2 procija megsült 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- AMD FX
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- EA Sports WRC '23
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- BestBuy topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én 2őt már megsütöttem torrentéssel...2db 741-es tp-linkem volt, mind2 procija megsült
wassermann