- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPatrik
aktív tag
Köszi!
Most nézem ezt lehet programozni c#-ban is?
A gpio-ra hogyan lehet rákötni? AZ ilyen barkácsolós dolgokban nem vagyok otthon. Szóval valami gyári megoldás nincs, pl molex to usb power. Ezt már kerestem, de csak egy fajtát találtam, azt is Amerikában.
Bár szerintem a molex által táplált usb hub jobb ötlet.
A hűtőbordát azért kérdeztem, mert teljesen zárt térben lesz, nem lesz egy szem légmozgás sem és lehet, hogy a sok dolog miatt még hely se sok lesz.
Amin gondolkodom, hogy mi lenne, ha az alumínium tetőre rögzíteném, és valami hővezetővel a tetőt használnám hűtőnek? Így igaz a szerelése nehezedne, bár egyenlőre úgy tűnik nem lesz sokat zargatva, berakom a házba és kész, mehet a Tv alá vagy akárhova. Max majd veszek még egyet, ha barkácsolós kedvem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic V2 - origami
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motoros topic
- Hobby rádiós topik
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Call of Duty: Black Ops 7
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann