- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@reeo
aktív tag
Üdv
Kiadtam a parancsot, de semmit se telepített, frissített...Még mindig nem működött.
Aztán megint bementem a beállításokba, állítottam jelszót és megjelent az AirPlay ikon, de jelszó miatt megint nem ment. Töröltem a jelszót, restart és most már működik, ha esetleg valaki ugyan így járna... Tehát jelszót beállít, töröl és jó leszsamba elindítása sokáig tart nálam is... De még mindig jobb mint az FTP, mert ha FTP-ről akarok elindítani egy filmet, akkor előbb le kell "tölteni" a merevlemezemre teljes egészében, nem? Mondjuk nekem a sebesség itt is kb 0.5MB/s...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 Gamer ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 5600 1.0TB SSD ÚJ GEFORCE RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Új ASUS AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest