Hirdetés
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Milyen egeret válasszak?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- 3DMark 11 eredmények
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fali konzol lapos tévékhez
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- XMLTV EPG letöltő progi
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv
Kiadtam a parancsot, de semmit se telepített, frissített...Még mindig nem működött.
Aztán megint bementem a beállításokba, állítottam jelszót és megjelent az AirPlay ikon, de jelszó miatt megint nem ment. Töröltem a jelszót, restart és most már működik, ha esetleg valaki ugyan így járna... Tehát jelszót beállít, töröl és jó lesz
samba elindítása sokáig tart nálam is... De még mindig jobb mint az FTP, mert ha FTP-ről akarok elindítani egy filmet, akkor előbb le kell "tölteni" a merevlemezemre teljes egészében, nem? Mondjuk nekem a sebesség itt is kb 0.5MB/s...
Új hozzászólás Aktív témák
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- sh4d0w: Van-e még?
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen program, ami...?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- 3DMark 11 eredmények
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Lenovo M92p Desktop (ThinkCentre) - Type 3209
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Gamer PC Vízhűtés, Ryzen 9 5950x, RX 6750XT, 32GB RAM, 1 TB SSD RGB
- Silent / Gamer PC Ryzen 7 2700x, GTX 1660, 32GB RAM, 1 TB SSD
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

wassermann