- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Nekem is mostanában lett inkompatibilis sok kártyával, pedig március óta megvan. Ezidáig ment rendesen a kingston microSD+adapterrel, meg még 3 másik adapteremmel is és most egyikkel sem! Aztán gyanakodtam a csatira, ha egy kicsit megfeszítem, ugy kapcsolom be akkor elindul, addig megy is amig el nem engedem. De mivel nem igy szeretném használni, kisérletezni kezdtem. Kaptam most kölcsön egy rendes SD kártyát, valami noname Intenso márkájút és azzal megy. Apóstól elkértem minden fellelhető microSD adapterét, azok közül is csak az egyikkel megy! Szóval valamiért tényleg nagyon érzékeny sajnos.
Az én szubjektív véleményem, hogy ha valakinél hasonló gond volna és microSD-t akar adapterrel akkor az Samsung adaptert keressen, vagy bármilyet az ajánlott listáról, de a Kingstonokat nem ajánlom. (pedig én is azt vettem a jó sebessége miatt). Talán mégjobb megoldás egy rendes SD kártya, mert itt kevesebb a kontakt ami hibát okozhat, az én meglátásom, hogy ezek a kis adapterek elég fapadosan vannak kialakítva. SD-ből nem tudok konkrét márkát ajánlani, (mivel csak egyfélét próbáltam) de érdemes itt is a listára hagyatkozni, és talán abból is érdemes lehet a Samsung-ot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- SONY LCD és LED TV-k
- Lightyear - befektetési app
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann