Új hozzászólás Aktív témák
-
loosht
senior tag
Azok a fémlapocskák a vinyó rögzítésére szolgálnak (ha a kifordítható részbe szereled a vinyót). Én nem találtam más megoldást és csavarral rögzítettem a VGA-mat.
drugsdog: Nézz még egy kicsit utána! Nem lesz nehéz komolyabb házat találni.

nesh20: kb 30 cm van. Ezt a felső vinyókeretnél mértem, nem a kifordítható résznél.
-
loosht
senior tag
Hőmérsékletek Smilodon házban, álló prociventivel, 35%-os házventikkel: [link]
Imádom ezt a házat!
-
loosht
senior tag
Megoldottam a problémát egy ilyennel. Rádugtam az alaplapra és ezt oszottam szét két ventinek, amit így már tudok speedfan-nal szabályozni.
-
loosht
senior tag
A nevüket sajnos nem tudom de az ezen a képen látható barna csatlakozó megy mindegyik ventiszabályzóba és nekem olyan kéne amibe olyan megy, mint a fehér.
-
loosht
senior tag
Sziasztok!
Végre én is egy Raidmax tulaj lettem. Már nagyon vártam, hogy végre összerakjam a gépemet és lám elkészült. Nagyon bejön a házikó (Smilodon), baromi jó a szerelhetősége és nagyon jó benne a levegő áramlása. Meglepetésemre a processzornál lévő venti kifele szív(ott), így azt megfordítottam. Teszteltem a hőfokokat így is, úgy is, és befele fújó állásban a proci nem kevesebb, mint 12°C-kal, az alaplap pedig 5°C-kal hűvösebb. Egyetlen bajom a házzal, hogy kicsit hangos. Agyalok rajta, hogy mivel tudnám a ventiket szabályozni, vagy legalább lassabbra venni. Első gondolat egy ventiszabályzó volt, de sehol sem lehet kapni olyat, ami ezt tudná szabályozni. Gondoltam még, hogy a 12V-os ágat is 5V-osra kötöm, vagy csak simán beiktatok egy ellenállást. Valaki küzdött már ilyesmikkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Logitech z5500 5.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

BemApo Extreme Black-et keres, ami nem kék, hanem zöld ledes és az ajtó is fekete.