- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egérpad topik
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
loosht
senior tag
Azok a fémlapocskák a vinyó rögzítésére szolgálnak (ha a kifordítható részbe szereled a vinyót). Én nem találtam más megoldást és csavarral rögzítettem a VGA-mat.
drugsdog: Nézz még egy kicsit utána! Nem lesz nehéz komolyabb házat találni.

nesh20: kb 30 cm van. Ezt a felső vinyókeretnél mértem, nem a kifordítható résznél.
-
loosht
senior tag
Hőmérsékletek Smilodon házban, álló prociventivel, 35%-os házventikkel: [link]
Imádom ezt a házat!
-
loosht
senior tag
Megoldottam a problémát egy ilyennel. Rádugtam az alaplapra és ezt oszottam szét két ventinek, amit így már tudok speedfan-nal szabályozni.
-
loosht
senior tag
A nevüket sajnos nem tudom de az ezen a képen látható barna csatlakozó megy mindegyik ventiszabályzóba és nekem olyan kéne amibe olyan megy, mint a fehér.
-
loosht
senior tag
Sziasztok!
Végre én is egy Raidmax tulaj lettem. Már nagyon vártam, hogy végre összerakjam a gépemet és lám elkészült. Nagyon bejön a házikó (Smilodon), baromi jó a szerelhetősége és nagyon jó benne a levegő áramlása. Meglepetésemre a processzornál lévő venti kifele szív(ott), így azt megfordítottam. Teszteltem a hőfokokat így is, úgy is, és befele fújó állásban a proci nem kevesebb, mint 12°C-kal, az alaplap pedig 5°C-kal hűvösebb. Egyetlen bajom a házzal, hogy kicsit hangos. Agyalok rajta, hogy mivel tudnám a ventiket szabályozni, vagy legalább lassabbra venni. Első gondolat egy ventiszabályzó volt, de sehol sem lehet kapni olyat, ami ezt tudná szabályozni. Gondoltam még, hogy a 12V-os ágat is 5V-osra kötöm, vagy csak simán beiktatok egy ellenállást. Valaki küzdött már ilyesmikkel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Futás, futópályák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Motoros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BemApo Extreme Black-et keres, ami nem kék, hanem zöld ledes és az ajtó is fekete.