- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia! Ez a hangerő dolog teljesen relatív, van aki azt mondja rá, hogy nem hangos, vagy alig zavarja. Én annyira rettenetesnek találtam, hogy azonnal száműztem azt a 8 centist, akármit csináltam vele, mindenhogy idegesítő volt. Nekem mondjuk Sagitta-m van, de majdnem tuti vagyok benne hogy a belseje ugyanaz. Betettem helyette egy másik 8 centist, amit eleve 5V-on küldtem egy molex tápcsatiról, hagos volt az is, aztán elé tettem még egy Zalman rendszerhűtő-ellenállást, de úgy meg a mormogás zavart amit a plexi oldallap átvett
Kicsit kín amilyen füleim vannak... A gyári ventiket is mind kikapkodtam mert enyhe "fortyogó" hangot adtak, és 12 centis Zalman-okra cseréltem, szilikonbakokra függesztve csavar helyett, alaplapra eleve 5V-ra leszabályozó ellenállással kötve, és lapról még tovább leszabályozva! Még azt nem tudom, hogy a vinyó rezonanciát mivel csillapítsam, esetleg ha valakinek lenne ötlete, azt szivesen venném
A tápomat a hónap elején cserélem, mert most meg attól őrülök meg. 
-
Dani_kp
addikt
Hali.
Én volt ninja tulaj vagyok. Kicsit furcsa probléma, de az lehet a "baj" hogy túl sok levegőt visz be és ez által nagyobb a szél zaj, ha viszont odarakod a kezed akkor elállod a levegő útját és a venti ez által ugyanazon fordulatszámon kevesebb levegőt juttat be így kisebb a szél zaj. Mivel nekem számítógép asztalba volt a gép egy zárt helyen kb. 2 centi volt az asztallap és a venti között ezért nálam nem volt hangos.
Ezzel max. annyit tudsz csinálni hogy megvágod a veti két kábelét és közé forrasztasz 2 db 2 ohmos ellenállást, így nem fog annyi feszt kapni és nem fog olyan gyorsan pörögni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Bittorrent topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kicsit kín amilyen füleim vannak... A gyári ventiket is mind kikapkodtam mert enyhe "fortyogó" hangot adtak, és 12 centis Zalman-okra cseréltem, szilikonbakokra függesztve csavar helyett, alaplapra eleve 5V-ra leszabályozó ellenállással kötve, és lapról még tovább leszabályozva! Még azt nem tudom, hogy a vinyó rezonanciát mivel csillapítsam, esetleg ha valakinek lenne ötlete, azt szivesen venném
A tápomat a hónap elején cserélem, mert most meg attól őrülök meg.