Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát nem nagyon
Én a vinyókérdést korábban úgy oldottam meg az előző házamnál, hogy az 5.25-ös helyek egyikében keresztben felfeszítettem két erős gumiból ilyen gumi-gerendákat, olyat ami a melegre nem volt kicsit sem érzékeny, és arra felfektettem a vinyót szépen! Még a seek-elést sem lehetett hallani, de egy dekányira sem! A raidmax házban persze ezt nem csinálhatom meg az elöl levegőt benyomató 12-es miatt, hiába ír hülyeségeket a hőfokmérő, a Samsung HD321KJ-t igenis illik levegőztetni. De már gondolkodom egy másikfajta felfogatáson a 3.5-ös helyen, tápcsere szétszedéskor megnézegetem kicsit jobban... Függőlegesen álló, gumikkal a levegőbe felfogatott vinyó az elképzelésem, a 12-es levegőjének pontosan az útjában. -
törölt tag
Szia! Ez a hangerő dolog teljesen relatív, van aki azt mondja rá, hogy nem hangos, vagy alig zavarja. Én annyira rettenetesnek találtam, hogy azonnal száműztem azt a 8 centist, akármit csináltam vele, mindenhogy idegesítő volt. Nekem mondjuk Sagitta-m van, de majdnem tuti vagyok benne hogy a belseje ugyanaz. Betettem helyette egy másik 8 centist, amit eleve 5V-on küldtem egy molex tápcsatiról, hagos volt az is, aztán elé tettem még egy Zalman rendszerhűtő-ellenállást, de úgy meg a mormogás zavart amit a plexi oldallap átvett
Kicsit kín amilyen füleim vannak... A gyári ventiket is mind kikapkodtam mert enyhe "fortyogó" hangot adtak, és 12 centis Zalman-okra cseréltem, szilikonbakokra függesztve csavar helyett, alaplapra eleve 5V-ra leszabályozó ellenállással kötve, és lapról még tovább leszabályozva! Még azt nem tudom, hogy a vinyó rezonanciát mivel csillapítsam, esetleg ha valakinek lenne ötlete, azt szivesen venném
A tápomat a hónap elején cserélem, mert most meg attól őrülök meg. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair HX 1000 moduláris táp,80+ Platinum
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- Alphacool Copper hűtőbordák
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én a vinyókérdést korábban úgy oldottam meg az előző házamnál, hogy az 5.25-ös helyek egyikében keresztben felfeszítettem két erős gumiból ilyen gumi-gerendákat, olyat ami a melegre nem volt kicsit sem érzékeny, és arra felfektettem a vinyót szépen! Még a seek-elést sem lehetett hallani, de egy dekányira sem! A raidmax házban persze ezt nem csinálhatom meg az elöl levegőt benyomató 12-es miatt, hiába ír hülyeségeket a hőfokmérő, a Samsung HD321KJ-t igenis illik levegőztetni. De már gondolkodom egy másikfajta felfogatáson a 3.5-ös helyen, tápcsere szétszedéskor megnézegetem kicsit jobban... Függőlegesen álló, gumikkal a levegőbe felfogatott vinyó az elképzelésem, a 12-es levegőjének pontosan az útjában.
Kicsit kín amilyen füleim vannak... A gyári ventiket is mind kikapkodtam mert enyhe "fortyogó" hangot adtak, és 12 centis Zalman-okra cseréltem, szilikonbakokra függesztve csavar helyett, alaplapra eleve 5V-ra leszabályozó ellenállással kötve, és lapról még tovább leszabályozva! Még azt nem tudom, hogy a vinyó rezonanciát mivel csillapítsam, esetleg ha valakinek lenne ötlete, azt szivesen venném