Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagidög
senior tag
válasz
HUfantom
üzenetére
Üdv!
Munkaanyagok, családi fotók, zenekollekció, filmtár, bemásolt lemezek (nem szeretek optikai meghajtót használni).
Nagyjából 160 ezres költséggel számoltam, jó lenne ennek az összegnek a közelében maradni. A gépházban adattárolásra 2x3,5" hely van, ezen kívül 1x3,5" a rendszernek és 1x3,5" külső winchester ház mentésre.
Egyéb megkötés nincs. -
Dagidög
senior tag
Ide is beteszem, hátha jobb helyen járok:
Kinőttem az aktuális konfig méreteit és eljött az a pont, hogy biztonsági mentéssel együtt nem tudom, hogy merre kéne továbblépni.
Jelenleg van egy 1TB vinyó rendszernek, installációknak, egyéb pótolható dolgoknak és mellette forog 2x2 TB vinyó a fontos adatoknak, amelyekről időszakos biztonsági mentés készül egy külső Lacie 4TB-ra.
Szeretném minimum duplázni a fontos adatoknak szánt kapacitást, tehát a cél 8TB + 8TB. A gépben két helyem van, tehát a belső kapacitást még meg tudom oldani 2x4TB-tal, de a mentéshez nincs ötletem. Fontos, hogy a mentett adatok fizikailag leválaszthatóak, elkülöníthetőek legyenek elkerülendő villámból vagy egyéb okból bekövetkező adatvesztést. A belső fontos adatokat nem szükséges állandóan elérnem, tehát a gépből ki lehet szervezni a tárolókapacitást. Szerintetek mi lehet erre jó megoldás? RAID tömbök, NAS, ezek kombinációja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest