- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Hobby elektronika
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagidög
senior tag
Ide is beteszem, hátha jobb helyen járok:
Kinőttem az aktuális konfig méreteit és eljött az a pont, hogy biztonsági mentéssel együtt nem tudom, hogy merre kéne továbblépni.
Jelenleg van egy 1TB vinyó rendszernek, installációknak, egyéb pótolható dolgoknak és mellette forog 2x2 TB vinyó a fontos adatoknak, amelyekről időszakos biztonsági mentés készül egy külső Lacie 4TB-ra.
Szeretném minimum duplázni a fontos adatoknak szánt kapacitást, tehát a cél 8TB + 8TB. A gépben két helyem van, tehát a belső kapacitást még meg tudom oldani 2x4TB-tal, de a mentéshez nincs ötletem. Fontos, hogy a mentett adatok fizikailag leválaszthatóak, elkülöníthetőek legyenek elkerülendő villámból vagy egyéb okból bekövetkező adatvesztést. A belső fontos adatokat nem szükséges állandóan elérnem, tehát a gépből ki lehet szervezni a tárolókapacitást. Szerintetek mi lehet erre jó megoldás? RAID tömbök, NAS, ezek kombinációja?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest