Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
VIC20: a RAID5-höz 4 winyó kell. közülük a leglassabb határozza meg a sebességet
kérdés: szeretnék szoftveres RAID-et kialakítani a gépemben, a lapozó és ideiglenes fileok részére. Találtam a toicban egy príma kis linket: [link]
a problémám a 6. oldalon van, itt írja le, hogy melyik három rendszerfile-t kell az Xp alatt kicserélni ahhoz, hogy működjön a dolog. Ahogy a cikk írja is, mivel rendszerfile-ok, a felülírásuk után q windowsnak szólnia kell, hogy fontos file változott, de nem teszi. A ''már van ilyen nevű file, felülírjam'' kérdés elhangzik, utána mintha másolna is, de nem, hiszen a kérdéses célfile-ok mérete és módosítási ideje nem változik meg, eltér a forrásokétól. Gondolom, valami windows beépített rendszervédelem, esetleg a Zonealarm?
hogy tudom kikapcsolni ezt, iletve felülírni a fileokat?
a kérdéses fileok a \system32\dmconfig.dll és dmadmin.exe valamint a \system32\drivers\dmboot.sys
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest