- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Androidos fejegységek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
A norton ghost 2003-as verziója megcsinálja egy ''''kis'''' trükkel. A norton ghost 9 rá se bagózik,mert mikor azt mondom neki, hogy be akarok bootoli cd-ről (hogy visszaállítsam) akkor kékhalállal leáll.
Az új RAID vezérlőmmel még nem próbáltam ki a 2003-ast de én is tervezek egy nagy image gyártást a C meghajtórol.
A probléma a SATA felület miadt lehet (MS -DOS) de majd kipróbálom kb a hétvégére.
Nagyon oda kell viszont figyelni, ugyanis a RAID miatt valahogy nem csinálja tökéletesen a dolgát. Mikor újraindítod a gépet(illetve a norton) akkor leáll,mert nem találja sem a rendszerpartíciót,sem a másodikat.(extended) a probléma ott van, hogy csinál egy pár MB-s partíciót a C elé, hogy át tudja írni tökéletesen. De valamiért a parancssorban rossz merevlemezt ad meg futtatásnak,ezért nem indul el a visszaállítás.
Ez úgy oldható meg, ha egy boot kislemezzel (vagy cd-vel) bemész az általa kreált partícióra és kézzel elindítod a visszaállítást.
Ezután probléma nélkül befejezi a munkát. De mint mondtam SATA felületen még nem próbáltam ki. (ne meg akkoriban egy Silicon image vezérlő volt)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi hangfal építés
- Napelem
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest