Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
A norton ghost 2003-as verziója megcsinálja egy ''''kis'''' trükkel. A norton ghost 9 rá se bagózik,mert mikor azt mondom neki, hogy be akarok bootoli cd-ről (hogy visszaállítsam) akkor kékhalállal leáll.
Az új RAID vezérlőmmel még nem próbáltam ki a 2003-ast de én is tervezek egy nagy image gyártást a C meghajtórol.
A probléma a SATA felület miadt lehet (MS -DOS) de majd kipróbálom kb a hétvégére.
Nagyon oda kell viszont figyelni, ugyanis a RAID miatt valahogy nem csinálja tökéletesen a dolgát. Mikor újraindítod a gépet(illetve a norton) akkor leáll,mert nem találja sem a rendszerpartíciót,sem a másodikat.(extended) a probléma ott van, hogy csinál egy pár MB-s partíciót a C elé, hogy át tudja írni tökéletesen. De valamiért a parancssorban rossz merevlemezt ad meg futtatásnak,ezért nem indul el a visszaállítás.
Ez úgy oldható meg, ha egy boot kislemezzel (vagy cd-vel) bemész az általa kreált partícióra és kézzel elindítod a visszaállítást.
Ezután probléma nélkül befejezi a munkát. De mint mondtam SATA felületen még nem próbáltam ki. (ne meg akkoriban egy Silicon image vezérlő volt)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest