Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugyan már WIN XP Pro óta van RAID 1/tükrözés beépítve az Windowsokba én csak Win7-el használtam először. Szóval kb te döntöd el melyiket választod, bár én az XP-t nem erőltetném...
Google a barátod még videó is van rá, hogy lehet RAID 1-et létrehozni win alatt...
Bootolni kicsit trükkösebb, ott át kell konvertálni "dynamic" lemezzé azt amin a windows tanyázik, és utána lehet azt is tükrözni.
Ilyenkor induláskor lehet feljön egy menü, hogy két win 7 van a gépen, egyik mellett lesz --secondary jelzés--.
Ha nem tetszik el lehet tüntetni, de szerintem maradjon max állítsd át 1 secre az időt.
Kék halálkor szokott szétesni a Wines tömb, akkor elmojol egy darabig mire azt mondja, hogy okés minden rendben, de addig lehet használni az oprendszert.
Ja és bízzál istenben de csinálj backupot
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Padavan firmware
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Új 256 Gb-os Micro Sd kártya
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest