Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szervusztok! Remélhetőleg ti tudtok megoldást a problémámra.
Gigabyte alaplap alaplapi RAID vezérlőjével (Intel) csináltam egy RAID 0 tömböt két HDD-ből, a BIOS-ban RAID-re állítva a vezérlést természetesen.
Ezt jóideig így használtam.
Ma sajnos a BIOS setup-ban a Fail safe beállításokat kellett eszközölnöm, különböző egyéb RAM problémák miatt. Ezek a problémák megoldódtak ugyan, de a RAID tömböm tönkrement, mert a RAID beállítás helyett más volt ott (AHCI, vagy IDE, már nem is tudom, hogy mi a default, annyira ideges vagyok).
Ez után már hiába állítottam vissza a RAID beállítást, mert a vezérlőben írta, hogy a RAID 0 tömb létrehozása meghiúsult. Az egyik vinyóra azt írta, hogy non-Raid, a másikra pedig azt, hogy member 0.
Sajnos nincs a vezérlőben Raid helyreállítás funkció.

Mit tudnék még tenni, hogy helyreállítsam a Raid 0 tömböt? Egyelőre nem nyúltam hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4569, 100% AKKSI
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest