Hirdetés
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Windows 7 szoftveres tükör raiddel van valakinek tapasztalata?
Akad valahol egy leírás "problémás" esetekre? Adat mentés raid dupla fail esetén.
Amibe keveredtem:
Vannak adataim egy gépen (nem az enyém a gép, ez egy hosszú történet..), és most nem nagyon tudok hozzájutni. Azt hittem, hogy egy raid-el csak nem tud túl sok baj történni (tükör raid drive-on hagytam ott a mappáimat), de most látok egy olyat, hogy raid dupla fail. Azt mondták nekem, "nem csináltak vele semmit", de persze ezt hiszi a.. Szóval külön segítségre ha várok, az lehet, örökké fog tartani, mert nem olyan a szitu, hogy rajtam kívül bárki más aggódna.Átlag nem vagyok teljesen sügér a gépekhez, megpróbáltam pár dolgot, de eddig semmi biztató. A kiírás a Lemezkezelőben mind a két drive-ra "Érvénytelen". Csatlakoztatni ha próbálom őket, elindul a tekerő, és szabályosan leakad a gép (nem tűnik úgy, hogy bármit csinálna). Néztem, hogy visszakonvertálni szabályos kötetté, de arra meg felpattant egy ablak, hogy a köteten lévő adatok mind elvesznek, és ettől visszakoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston 240GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest