Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- CPU alulfeszelés
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyibá
tag
Köszaválaszokatskacok!
FreddyTNT: Nekem hardveres Raid5 kártyára van szükségem.
Lazydog: Az alaplapról bővebben: [link]
''PCI-X Architecture
PCI-X, the new and improved version of the previous PCI, offers faster data transfers and enhanced system reliability with ECC automatic single-bit error recovery and double-bit error detection. PCI-X enables users to keep pace with upcoming advances in high-bandwidth, business-critical applications such as Fiber Channel, RAID, InfiniBrand™ Architecture and iSCSI. It is backwards compatible with PCI-based hardware and software.''
Úgy látom ezt a kártyát - FastTrak S150 SX4-M - bele tudnám gyömöszkölni a linkelt alaplaba.
1. Ezen a PCI-X ugyanaz amiről beszélünk?
2. Létezik ebből egyáltalán többféle verzió?
3. Javítsatok ki ha tévedek, de lehet egy PCI-X-s kártyával gyorsabban jönnék ki a végén, mintha sima PCI-t tennék bele. Itt a kártya típusa is, vagy csak a slot amibe dugom a fontos?
4. Tudnátok nekem olyan kártyát linkelni ami kábé ilyen árban van ilyen tudással, de PCI-X csatolófelületű?
5. Mi az ami törvényes, de nem jogos, nem törvényes, de jogos és mi az ami se nem törvényes se nem jogos?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest