Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Sziasztok!
Egy nvidia nforce 630i chipset-es alaplappal (Gigabyte GA-73PVM-S2H) kellett RAID 1 tömböt kreálnom, SOHO fájszerverhez. Eddig a deszka jól működött IDE módban, most két darab 1,5TB-os WD van benne RAID-1-ben, erre telepítettem az XP-t is. Bios a legújabb nem-béta (F8-as, amiben frissült a Raid Rom is. Amúgy lenne F9D beta bios is, de még nem próbáltam). Bios felismeri a winchestereket, ki is lehet alakítani a tömböt, és a legújabb nV driverekkel telepíthető is. Minden faszának tűnik, csak lassú nagyon, főleg ha egymás mellett fut több lemezművelet, akkor szinte használhatatlanra lassul. (egy kis másolás + telepítés már elég ehhez). A windows még elfogadható idő alatt indul rajta, de például már a telepítés is lassú volt. Egy asztal-jobbklikk\tulajdonságok kb fél perc alatt teljesíthető. Amúgy az átviteli sebessége nem lenne nagyon rossz, csak a reakcióideje nagyon gáz. Mi lehet a gond? Szétgúgliztam már a net-et, de nem találom a megoldást, sőt a jelenséget sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple iPhone X - vissza a jövőbe
- Mini-ITX
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest