- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zakalwe
csendes tag
Sziasztok,
Segitséget szeretnék kérni tőletek. Most állitok össze egy uj gépet.
Asus P7P55-M és 2 WD 1TB winyo. Szeretnék RAID1-t csinálni, de nem tudom, hogy kell.
Addig már eljutottam, hogy a BIOS-ban beállitottam, hogy a SATA vezérlőket RAID tömbként kezelje (vagy mi a szösz), de többre nincs lehetőség a BIOSban. A gép bekapcsolásánál az alaplap felismeri mindkét HDD-t, és ki is irja, hogy nem RAID-es HDD-k.
A z alaplapi CD-n volt egy IMSM (Intel Matrix strorage) szoftware, amit feltelepitettem. Win7-t használok.
A szoftware-rel elvileg egy gombnyomással lehetne RAID1-t létrehozni, de kiirja, hogy nem sikerült létrehozni.
Gondolom, valami fontosat kihagytam. Van valakinek tippje, hogy mit?K9szi előre is
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Filmvilág
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- PlayStation 5
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Plazma TV topic
- Windows 10
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest