Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, tegnap megint rászántam magam, hogy újratelepitem a windowsom és RAID0 tömböt alakitsak ki két 32GB-os SSD-ből. A sebességért tettem ezt, viszont már kétszer megtörtént, hogy elvesztek adatok a tömbről. Most a RAID0 mellet van még 1TB-os WD HDD-m is, ami nincs raidbe kötve, az lenne a kérdésem, ha már mindent feltelepitettem a windowshoz meg a progikat, tudok egy biztonsági mentést csinálni a WD-re, ha később el is tűnne valami a RAID tömbről?!
Még nem csináltam biztonsági mentést, hol kell ezt tennem, és hogy kell visszaállitani valamit, ha a raidről elszáll valami? Elnézéseteket kérem előre is a zöldfülűségemért, köszönöm a válaszaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mini-ITX
- Revolut
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 256Gb és 512Gb nvme SSD pack eladó
- Eladó jó állapotú, megbízható 256GB-os NVMe SSD-k (Samsung, Intel, stb...)
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs